Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

nazdar hosi...v prvni rade se omlouvam kdyz to tu uz nekde je psany ale nenalsem sem to tak zakladam tema...chcel bych si na sve fabce ze zadu strhnout napis "FABIA" a to co je podtym napriklad "1.4 16V" tak bych se chtel zepata jak to strhnu, ci neposkodim lak a kdyz to strhnu ci tam neostane nejakej flek neco neco...mate stym nekdo skusenosti? dekuji za rady ;)

Vloženo

Někde to tady je, ale v principu opatrně odříznout od kastle vlascem, lepidlo pak umejt. Ale jestlli je auto starší, bude to dost vidět (jestli platí tvůj avatar tak bych do toho nešel).

Vloženo
Někde to tady je, ale v principu opatrně odříznout od kastle vlascem, lepidlo pak umejt. Ale jestlli je auto starší, bude to dost vidět (jestli platí tvůj avatar tak bych do toho nešel).

no jo muj avatar plati. fabka ma 60 tis.km a byla garazovana, myslis ze to bude podtym jina farba?

Vloženo

Barva bude asi stejna, ale nebude "poškrábaná". Myslím tím takový to lehonký poškrábání od mytí... Tudle jsem na to koukal na Koktě u Sonyk02 a bylo to dost vidět. Když tak mu napiš.

Vloženo

mam stejnou barvu fabky jako ty..mam r.v 2000 a nedavno jsem to opatrně sundaval vlascem...a zbylé lepidlo jsem mokrym hadrem po par tazích utřel...nic nejde vidět...nepoznal bys že to tam bylo...

Vloženo

no jo skusim to teda sundat...a kdyz to bude moc videt tak to nalepim spatky...mam doma technickej alkohol z prace..unas tym umyvaj narazniky na porsche tak to skusim stym sundat ty zbytky :blink:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravim, nechtěl sem zadavat nové téme..to na co se chci zeptat je skoro to samé jako tady..jen se to týká zadního škoda znaku...chci se zeptat jestli je pouze nalepený nebo po sejmutí zustanou ve dvěřích dirky???

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

já sundával nápisy ze všech aut co sem měl, na nový fábce to šlo samo, stačí to dělat když je teplo a nápisy jakoby ukroutit(případně si pomoct třeba nějakým dřevěným dlátkem, nebo i kouskem kolíčku i perořízkem to jde, s opatrností) hlavě mít auto čistý ať si člověk nepřidělá víc práce..

na sedmiletý octě s metlou a ted sem to sundával na bílím desetiletým pašíkovi(a že tam je nápis jak kráva), stačí to pak jen trošku vzít (nějakou regenerační) leštěnkou a žádný stopy potom nejsou..

Editováno: , autor: kláca
Vloženo
Stačí kousek provázku a nápisy odříznout....pak třeba techničákem umýt lepidlo a přešmrdlat leštěnkou....nezustala po nápisu ani stopa. :palec2:

okrem "provázku" je dobry aj tenky silonovy vlasec na ryby, alebo aj zubna nit. :palec2:

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

kláca

jo :help: holt soudruzi ve Škodovce dali nápis na auto dřív, než zachl lak ... a nyní po sundání nápisu a odlepení zbytku lepidel zůstalo na autě toto.

Editováno: , autor: technikus
Vloženo

SpeedyTuning

no tak ono se po strhnutí toho nápisu už moc použít zpátky na auto nedá. Písmenka jsou k ničemu, a motorizace se dá podlepit oboustrankou. Tak kdyby jsi dokázal sehnat nápis, abych ho mohl nalepit zpět, byl bych ti moc vděčný.

Vloženo

nevidim duvod proc by se nedal pouzit zpet....kdybys tam nemel ohranicene ty pismena tak by to bylo blbe, ale takhle kdyz vis kam presne je nalepit tak bych to neresil. Muzes koupit origo, nebo najit doma nejake lepsi lepislo a nalepit tam napis zpet.

origo napis nemam, myslel jsem ze ti jde jen o ty pismena, mam je sice neponicene, ale asi jsou na tom stejne jako ty tve

Vloženo

No mně se to náhodou takhle líbí. :) :)

Ale dobře, ten nápis mám, úplně novej, na fólii, tak ti ho klidně daruju. :) A kdyžtak i štítek 1,9 TDi, výkon by seděl. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...