vendulinek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) zdarvím všechny škodovkáře, mam felicii 1.6 MPI rv 2000, při volno běhu škube a zhasíná. Jsem z toho dosti nervozní kdopak mi poradí. Všem moc děkuju. S přáním krasného dne Vašek z Plzně koukal jsem na to a chybu to hlásí 519 příliš velký odpor..... Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: vendulinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 chyba 519: prerusene vedenie, skrat na kostru/plus - - vadny snimac tlaku v sacom potrubi G71 riesenie: kontrola vedenia kabloveho zvazku vymena snimaca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendulinek Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Moc děkuju zkusíme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.