Dedous Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Zdravím.. mám menší problém... mám teda felicii 1,3 ale ten motor mám v rapidovi a misto stříkačky tam je karbec... no a když jedu na benzín tak v klidu ale jak přepnu na plyn tak to začne cukat.. ne teda hned ale až když ujedu tak 20 km - takže když to je pořádně ohřáté... je možné že to je svíčkama? štelovat jsem to zkoušel už všelijak a pořát nic... díky za rady.... Citovat
alex42 Vloženo 15. Prosinec 2008 Vloženo 15. Prosinec 2008 Podľa všetkého to budú sviečky. Doporučujem navštíviť sekciu Fábia - Motor - LPG - na tomto fóre . Nech sa darí! Citovat
Ancovka Vloženo 15. Prosinec 2008 Vloženo 15. Prosinec 2008 Taky si myslím že to budou ty svíčky.. Já měl na octavii 1,6 taky lpg a když tam byly starý nebo špatný svíčky, tak to cukalo.. Používal jsem tříbodový brisk a jezdilo to vyborně. LPG je citlivý na správný zapalování a tak je třeba častěji měnit svíčky než obvykle.. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.