Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj už jsem tady o tom jednou psal zkoušel jsem to i najít,ale nenašel tak se omlouvam, že zakládám ohledně mého problému nevé téma.Už jsem opravdu bezradnej.Když nastartuju a rozvístim světla tak se mi nerozsvítí palubka a ostatní osvětlení v autě tudíž večer nevidim budíky.Občas se to samo rozsvítí dneska se mi to po chvílí samo rozsvítilo.Objednal jsem tady od jednoho člena novej ovladač světel jak mi tu bylo porazeno ale nefunguje to nesvítí to.Už jsem z toho na prášky.Už to tady několik lidí řešilo prosím poraďte mi co s tim.Díky moc každému kdo se mi ozve

předface ?

• Autor

jo jo předface

• Autor

to nikdo nevíte co s tim??

zkousel jsi druhe budiky? protoze podle me je chyba bud v kablikach nebo primo budiky.

nesvítí mu i ostatní ovladače s autě, takže chybu budíků vylučuji na 99%

Upraveno od rolbař

aha, jsem si to spatne precetl " nesviti mu budiky o ostatni osvetleni", takze budikama to urcite nebude, jak psal rolbar.

Upraveno od Vinca

• Autor

no vůbec nevim co s tim vim že to tady už pár lidí řešilo ale nakonec sem nenapsali čim to bylo.je to nějaký divný zbytečně jsem vypláznul 500 za ovladač

a ten ovladač vypadá stejně jako ten, co si tam měl??

Radku, tak si urob vylet k majstrom tohto fora (v Prahe ich je asi najviac) a oni Ti to pomozu vyriesit. ;)

• Autor

skoro stejně má trochu jinak nakrelený mlhovky ale to by tim asi bejt nemělo ne??

• Autor

a to je kdo??

na starém ovladači si měl takovej ten čudlík na regulaci podsvitu že? máš ho tam i teď ?

• Autor

ne ne všim sem si že tady neni myslíš že to může bejt tim??

jestli na starém byl a tady není, tak je to jasné, nemá ti to totiž co rozsvítit ;)

Upraveno od rolbař

• Autor

je to tenhle

post-7807-1228853895_thumb.jpg

• Autor

no počkej a jak je to teda udělaný u tich co ten čuflík nemaj??ty nesvítí? :D

jestli tam máš takovouto kombinaci vypínač a regulátor světel, tak je jasné, proč ti to nejde. Chybí ti totiž regulátor podsvětlení přístrojů ;)

• Autor

a kolik tak teda může stát to ovládání co potřebuju??

200-300 ale kup si spíš jinej ten druhej oladač a svorkovnici, dotáhni kablík a máš to. Ty ovladače s čudlem totiž odcházej, to nový už ne.

• Autor

jakej druhej??ale já nevim odkud a kam mam natahnout ten kabel.Nerozumym eletrice v oktávkách tk skvěle jako ty víš :t

Upraveno od radekkk

Potrebujes presne takyto vypinac : aj s tim cudlikom co tam je na stmievanie. ;):palec2: :palec2:

• Autor

no přesně tenhle mam já.A kolik stojí novej??a nevíte někdo číslo toho výrobku??

Upraveno od radekkk

Behni niekde na vrakovisko a tam hladaj len tento typ. Za 100.- na pivo ti ho urcite daju. :palec2:;):)

• Autor

jenže mi u nás v Plzni máme jen jedno vrakoviště na oktávky a tam ho nemaj :huh:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.