Dejv_83 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Pptřeboval bych poradit s přepinováním kabelů do nových konektorů, určitě se to tu již řešilo, ale prohledal jsem to tu snad celý a nic jsem nenašel. Na konektoru jsou očíslovaný díry na piny od 1 do 8, kdyby mi někdo napsal číslo a k tomu barvu drátu budu šťastnej. Předem děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Vše co žádáš je na http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Jen bych dodal pozor někdo se už setkal s tím že na druhém světle to měl barevně jinak. Ale to poznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv_83 Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Nechci zakládat nové téma, tak to napíšu do tohodle... Pasují motorky světel oldface do světel newface? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ne jsou jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.