Cardic1 Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Chtěl jsem se zeptat, jestli vy co mate wrc křídlo na octavečku máte pak problem u stk , jestil vás nedrbou za to.. abych věděl, jestil si mam koupit obyč , nebo aji s homologaci , ale to se mi nechce, je to zbytečně drahéé právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 přesně tak zní i má otázka, máte ho přilepené nebo na šroubech???? http://www.rusmich-tuning.cz/Kridlo-pro-SK...avia_g3188.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Znám spoustu lidí co ho má. A nikdo neměl problém na stk. Jinak můžu ho sehnat za 2700Kč Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 mám ho na autě už asi 4 roky a bez problému ... doporučuji lepit a šroubovat ..zda to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cardic1 Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 no, tak to je super, a máte někdo fotky, jak to vypadá na autech vašich, děkuji, ono jich je více druhů jak vidim , jako těch wrc, je menší a pak to velký, tak nevim, viděl jsem jendo za 2700 ale na obrazku vypadalo ,nějaký malý, tak teda nevim no .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No nevím kamarád ho má a bude jej dávat pryč neustálé problémy s PČ a na STK jinak je přilepené má origo s octavie WRC pův. cena 17800kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ahoj mam taky křidlo WRC na autě zatim jsem ještě na technické s ním nebyl, ale pokud máš od něj atest tak neměl být problém. Jinak křídlo mám jenom lepené, po dálnici jsem s ním jel už hodněkrát přes 200 km/h a drží neuletělo ani se nikde neodlepilo, pokud koupíš dobré lepidlo tak si myslím že je to zbytečné vrtat. a ještě jedna věc s křídlem WRC není moc dobrý výhled dozadu, ale dá se na to zvyknout normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martines Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 :rolleyes: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) tak křídlo už je v barvě a má to nějaký vyražený ATEST 8SD, to je homologace?? to by neměly být problemy že?? Editováno: 16. leden 2009, autor: raob design airbrush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 a čím se to lepí na ten kufr?? budu to jen lepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ja sem si zasel do origoautosklo, tam mi prodali asi za 200Kč tubu lepidla pro tenhle ucel, nepamatuju si jak se to jmenuje, ale je to takova cerna hmota, ktera po vytvrdnuti mirne pruzi a drzi to fest. Kridla z lamina bejvaj dokonale okopirovany vcetne homologace, takze to ze tam naka homologace je, neznamena za homologovany opravdu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 a dá se to dát na šrouby?? jaké bych měl použít samořezky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 na srouby se to urcite dat da a pri velikosti kridla by to bylo asi i lepsi. Presnej postup tu uz nekde byl pro RS kridlo. Do kridla navrtat diry a dat tam samorezky ktery maj misto hlavicky hrot. Prilozit na kufr a tim oznacit diry pro vrtani. Vyvrtat, osetrit, namazat plochy lepidlem a prisroubovat samorezkama. jak rikam, je tu nekde presnejsi postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 a budou stačit dva an kraj a dva an druhý kraj nebo to chce víc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Radsi prohledej forum, nekdo to uz urcite delal, ale jelikoz to ma spousta lidi jen kvalitnim lepidlem, tak 4 srouby budou urcite stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Mam ho asi 2roky, (sehnal sem ho pres znameho z LBC z fabriky kde je dali primo pro SkoduMotorsport) poctive nalepene a vydzelo bezproblemu i 250kmh .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Kámoš ho měl taky na autě a po neustálých problémech s PČR ho sundal. Kdyžtak bude k prodeji. Jinak já bych dal asi decent RS a pohoda klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.