Petus Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Ahoj lidi. Nevíte kde by mi v okolí Rumburka, popř. někde v okr. DC,UL vybrousili planžetu skládacího klíče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 máš neorigo?už je to dost rozkřiklé mezi klíčníkama a nechtějí to dělat,prej jim to ničí frézy,navíc často praskají takže až to budeš nejméně čekat tak ti praskne,kup si za 150 kč origo planžetu a pak si uchycení dopiluj,dělal jsem to a jde to podle neorigo planžety ji vybrousíš pilníkem a víc prohloubíš drážku na šroubek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 No a když si objednám u dealera origo planžetu na skládací klíček tak mi přijde už vybroušená, když zadám kod klíčku,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak dnes mi prodejce od škodovky řekl, že samotná origo planžeta objednat nelze. Jde pouze objednat celá i s částí plast. klíčku za cca 1000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 kecá na nějakých stránkách jsem je viděl prodávat. Ale adresu si nevzpomenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 každý klíčník co dělá autoklíče má origo planžetu a levnější,ve škodovce ti kecal,sehnat se dá ale tuším stojí přes 200 kč,kdysi jsem to poptával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Za 250 ti ji prodám i s tím kovovým kloubem, origo škoda včetně pošty Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.