Publikováno Prosinec 13, 200816 r Ahoj lidi. Nevíte kde by mi v okolí Rumburka, popř. někde v okr. DC,UL vybrousili planžetu skládacího klíče?
Prosinec 13, 200816 r máš neorigo?už je to dost rozkřiklé mezi klíčníkama a nechtějí to dělat,prej jim to ničí frézy,navíc často praskají takže až to budeš nejméně čekat tak ti praskne,kup si za 150 kč origo planžetu a pak si uchycení dopiluj,dělal jsem to a jde to podle neorigo planžety ji vybrousíš pilníkem a víc prohloubíš drážku na šroubek.
Prosinec 14, 200816 r Autor No a když si objednám u dealera origo planžetu na skládací klíček tak mi přijde už vybroušená, když zadám kod klíčku,ne?
Prosinec 15, 200816 r Autor tak dnes mi prodejce od škodovky řekl, že samotná origo planžeta objednat nelze. Jde pouze objednat celá i s částí plast. klíčku za cca 1000kč
Prosinec 17, 200816 r každý klíčník co dělá autoklíče má origo planžetu a levnější,ve škodovce ti kecal,sehnat se dá ale tuším stojí přes 200 kč,kdysi jsem to poptával
Prosinec 17, 200816 r Za 250 ti ji prodám i s tím kovovým kloubem, origo škoda včetně pošty Upraveno Prosinec 17, 200816 r od Woody
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.