Publikováno Prosinec 14, 200816 r Zdar kolegové, máte někdo zkušenosti s výměnou 4 ramenného volantu za 3 ramenný + připojení airbagu a tak, kdyby byli nějaké obrázky vůbec bych se nezlobil! Díky moc!! Máte to u mě!!
Prosinec 14, 200816 r vyměníš kus za kus, práce na pár minut. Vyndej si klíček ze zapalování a sežeň si dvanáctihran M12 nějakej asi 10 cm dlouhej čroubovák plochej
Prosinec 14, 200816 r Skontroluj si ci su rovnake konektory na tvojom 4 ramennom volante s 3 ramennym. Ak ANO.Tak tu je navod jak das dole volant http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...azTempomatu.htm :palec2:
Prosinec 14, 200816 r Autor Badys tvrdí, že konektory jsou stejné, jen jsou rozdíly ve znaku na airbagu?? Nemáte někdo detailní foto jak vypadá volant po sundání, abych viděl ty konektory (svorkovnice). Díky!
Prosinec 14, 200816 r Autor Já myslím 3 ramenný volant s 3 ramenným airbagem že jsou všechny stejný svorkovnice a airbagy! Nebo néé, máte chlapi jiný zkušenosti?
Prosinec 14, 200816 r nedělej z komára velblouda. dostaneš volant s pytlem a kabílkem. Sundáš svůj volant s pytlem a kabílkem a dáš novej.
Prosinec 14, 200816 r Autor No jo kámo, ale já koupil volant zvlášť a teď budu kupovat pytel zvlášť od Badyse....??
Prosinec 15, 200816 r Autor jasně s kablíkem...akorát mi tam chybí dva šroubky(na fotce chybí jeden), čekám že budou taky v tom 4 ramenném ty samé? Upraveno Prosinec 15, 200816 r od Octavinek
Prosinec 15, 200816 r od bada dostaneš pytel, konektory máš, tak jen vyměnit. šroubek by tam měl bejt stejnej (může tam být jakýkoliv) na funkci airbagu to nemá žádný vliv
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.