Únor 18, 200916 r teda na jedny akci jsem to mel taky zadarmo a tak pul na pul , sice to uslo ale jak jsme si zacali uzivat trosku srandy a driftiky na slalomu a tak , tak hned zacali delat herecky jestli to chci prevratit a tak
Únor 18, 200916 r Autor Tak co chceš? Odpovidaji za bezpečnost na svém "pracovišti" a já se jim nedivim.
Únor 18, 200916 r no tak ale ja nedelal kdovico jen trosku drsnejsi slalom tak at ho tam nedavaj sem tam nedelal zadny donuty aby mohli blaznit
Únor 21, 200916 r tak jsem dnes dopoledne absolvoval tento kurz.Foták jsem zapomněl doma tak nemám fotky,ale někdo jiný kdo tam bude to určitě vyfotí.Jinak k této akci.přibližně 45 minut probíhala teorie a potom přibližně něco přes hodinku praxe venku kde se jezdil slalom potom se přešlo na kluznou plochu a vyhýbací manévr..Neříkám že to je plnohodnotný kurz jako když si ho zaplatíte,ale je dobré že jsem si mohl vyzkoušet jak se chová auto a jak mám reagovat,než to někde zkoušet na parkovišti a třeba tím někoho ohrožovat.Určitě to je dobrý počin od pořadatelů teto akce a přemýšlím že by jsem si zaplatil cely kurz na který mimochodem dostanete slevový kupon
Únor 21, 200916 r tak jsem dnes dopoledne absolvoval tento kurz.Foták jsem zapomněl doma tak nemám fotky,ale někdo jiný kdo tam bude to určitě vyfotí.Jinak k této akci.přibližně 45 minut probíhala teorie a potom přibližně něco přes hodinku praxe venku kde se jezdil slalom potom se přešlo na kluznou plochu a vyhýbací manévr..Neříkám že to je plnohodnotný kurz jako když si ho zaplatíte,ale je dobré že jsem si mohl vyzkoušet jak se chová auto a jak mám reagovat,než to někde zkoušet na parkovišti a třeba tím někoho ohrožovat.Určitě to je dobrý počin od pořadatelů teto akce a přemýšlím že by jsem si zaplatil cely kurz na který mimochodem dostanete slevový kupon Byl nějaký proces kde se kontrolovali jména zůčastněných, resp. bylo k něčemu registrování se na jméno a auto?
Únor 21, 200916 r P2M:no aby jsem řekl pravdu tak jsem sebou registrační mail neměl(tiskárna je ko) tak jsem si říkal jak to bude,ale nakonec jsem řekl jen jméno a slečna si mě našla v seznamu,ale určitě je lepší mít ten registrační mail sebou
Únor 21, 200916 r Ok, ani řidičák jsi nemusel ukazovat nebo OP? Ptám se proto, že jak Petr Bé tečka říká, že asi ne, tak bysme vzali někoho jiného...
Únor 21, 200916 r Ok, ani řidičák jsi nemusel ukazovat nebo OP? Ptám se proto, že jak Petr Bé tečka říká, že asi ne, tak bysme vzali někoho jiného... kdyžtak půjčím občanku , nebo vytisknu ten registrační mail
Únor 21, 200916 r Petře, ale podle tvojí občanky snad nikdo nevypadá hajzle počkej zítra až ti řeknou, že tam děti nesmí a to v pizzerce byl řidičák Upraveno Únor 21, 200916 r od Petr81
Únor 21, 200916 r no občanku jsem vůbec neukazoval u brány jsem řekl jméno a na recepci to samý Už máme místo Petr81 náhradníka, máme potvrzovací mail na původní osobu, tak snad v pohodě
Únor 21, 200916 r Vy dva asi nebudete moct sedět na besídce vedle sebe Posadím mezi Vás Michalu ale jo, pohoda, my se snesem Ale s Míšou mezi nás plně souhlasím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.