Romariooo Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Já jsem pro plný kurz a budu se snažit podřídit ostatním.Termin když bude měsic dopředu tak NENI PROBLÉM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 zítra to začnu řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 zítra to začnu řešit co zacnes resit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 termíny jsou 5.7. pak 28.7. a 12.8. takže budu řešit platnost poukazu, která je na něm napsaná a tím je asi daný i termín, budu volat Petrovi, Tomášovi, ty dej vědět taky, kdy by se to hodilo, tuším, že tam byl s námi Karel a Roman by jel taky, takže, který termín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no primarne bych bral toho 5.7. abych si na to nemusel brat dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 taky tak, budu se to snažit domluvit s ostatníma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nejsou tam nějaký svátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 svatek je toho 5. a pak hned pondeli 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a jejej, to se nikomu nebude chtít trhat dlouhý víkend, ale mě je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a jejej, to se nikomu nebude chtít trhat dlouhý víkend, ale mě je to me to nevadi, radsi si trhnu vikend, nez na to placat dovolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ja doustanu poukaz 7.6. takze o mesic pozdeji bych dal klidne plnej kurz, jak je to s poctem mist na plnej kurz kolik kapacita a kolik uz je obsazeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Kapacita je myslim 15 mist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) hmm tak ted mi doslo ze 4.7. ma kamarad rozlucku se svobodou Editováno: 25. Květen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nejaky novinky?? koukam, ze moc velky zajem asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Nasel jsem ten Voucher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 U mě ten zájem trvá jen v červnu cca od 10-20 budu mimo ČR ale ještě to neni potvrzené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Cerven jedine az ke konci, jinak taky nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ja cekal, ze Jarda neco napise ale asi jsem se spletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) bohužel ono není napsat co, nikde neví co a jak, je to nějaký na vodě, nikdo kromě Baura se nevyjádřil, že by toho 5.7. jel Takže to budu řešit tady, takže kdo je pro 5.7. a může? Baurak JaKr nebo jiný datum? na výběr je 5.7. nebo 28.7. nebo 12.8. ti co jeli později můžou mít další termíny (ještě nejsou vypsané) protože mají delší platnost voucheru já a Baurak musíme max. toho 12.8. Editováno: 27. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zkusim jeste P2M, Tomas rikal, ze by jel taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 28.7 by se mi zamlouvalo vice ale zkusim se přispusobit Vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 zkusim jeste P2M, Tomas rikal, ze by jel taky s těma jsem mluvil, Petr nemá druhé auto a Bobík říkal, že neví jestli něco nemá, zatím bez odezvy, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 aha tak na ne spolehat asi nemuzeme, a na co potrebuje druhe auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) pro Miu, nechtějí jet s Octou, takže zbývá jeden focus na dva řidiče Romane, ty termíny mimo 5.7. jsou všední den, Baurak si nechce brát zbytečně dovolenou a proto jsme navrhli toho 5.7. Editováno: 27. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 pro Miu, nechtějí jet s Octou, takže zbývá jeden focus na dva řidiče Romane, ty termíny mimo 5.7. jsou všední den, Baurak si nechce brát zbytečně dovolenou a proto jsme navrhli toho 5.7. predpokladam, ze si kvuli tomu auto kupovat nebudou tak to jsou asi mimo hru jestli se nepletu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.