warhead Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 teda na jedny akci jsem to mel taky zadarmo a tak pul na pul , sice to uslo ale jak jsme si zacali uzivat trosku srandy a driftiky na slalomu a tak , tak hned zacali delat herecky jestli to chci prevratit a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak co chceš? Odpovidaji za bezpečnost na svém "pracovišti" a já se jim nedivim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 no tak ale ja nedelal kdovico jen trosku drsnejsi slalom tak at ho tam nedavaj sem tam nedelal zadny donuty aby mohli blaznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tak jsem dnes dopoledne absolvoval tento kurz.Foták jsem zapomněl doma tak nemám fotky,ale někdo jiný kdo tam bude to určitě vyfotí.Jinak k této akci.přibližně 45 minut probíhala teorie a potom přibližně něco přes hodinku praxe venku kde se jezdil slalom potom se přešlo na kluznou plochu a vyhýbací manévr..Neříkám že to je plnohodnotný kurz jako když si ho zaplatíte,ale je dobré že jsem si mohl vyzkoušet jak se chová auto a jak mám reagovat,než to někde zkoušet na parkovišti a třeba tím někoho ohrožovat.Určitě to je dobrý počin od pořadatelů teto akce a přemýšlím že by jsem si zaplatil cely kurz na který mimochodem dostanete slevový kupon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 paráda, díky za zhodnocení, s klukama jdeme zítra ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 jj není zač kdyby něco tak se ptejte já moc na ty slohový práce nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 instruktor je pak s tebou v autě? nebo vysílačka? ve skupině je kolik lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M2C Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 paráda, díky za zhodnocení, s klukama jdeme zítra ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 a holkou, promííííííň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Petr81 nejede, bo co Tome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 tak jsem dnes dopoledne absolvoval tento kurz.Foták jsem zapomněl doma tak nemám fotky,ale někdo jiný kdo tam bude to určitě vyfotí.Jinak k této akci.přibližně 45 minut probíhala teorie a potom přibližně něco přes hodinku praxe venku kde se jezdil slalom potom se přešlo na kluznou plochu a vyhýbací manévr..Neříkám že to je plnohodnotný kurz jako když si ho zaplatíte,ale je dobré že jsem si mohl vyzkoušet jak se chová auto a jak mám reagovat,než to někde zkoušet na parkovišti a třeba tím někoho ohrožovat.Určitě to je dobrý počin od pořadatelů teto akce a přemýšlím že by jsem si zaplatil cely kurz na který mimochodem dostanete slevový kupon Byl nějaký proces kde se kontrolovali jména zůčastněných, resp. bylo k něčemu registrování se na jméno a auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Petr81 nejede, bo co Tome? nejspíš ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 P2M:no aby jsem řekl pravdu tak jsem sebou registrační mail neměl(tiskárna je ko) tak jsem si říkal jak to bude,ale nakonec jsem řekl jen jméno a slečna si mě našla v seznamu,ale určitě je lepší mít ten registrační mail sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ok, ani řidičák jsi nemusel ukazovat nebo OP? Ptám se proto, že jak Petr Bé tečka říká, že asi ne, tak bysme vzali někoho jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Ok, ani řidičák jsi nemusel ukazovat nebo OP? Ptám se proto, že jak Petr Bé tečka říká, že asi ne, tak bysme vzali někoho jiného... kdyžtak půjčím občanku , nebo vytisknu ten registrační mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Petře, ale podle tvojí občanky snad nikdo nevypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 (editace) Petře, ale podle tvojí občanky snad nikdo nevypadá hajzle počkej zítra až ti řeknou, že tam děti nesmí a to v pizzerce byl řidičák Editováno: 21. Únor 2009, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 aha řidičák a počkej až vyfotím octavii na plechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Vy dva asi nebudete moct sedět na besídce vedle sebe Posadím mezi Vás Michalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 a zase mě zneuctí víno pepřem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no občanku jsem vůbec neukazoval u brány jsem řekl jméno a na recepci to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 a zase mě zneuctí víno pepřem Tak jí to zneuctění mušíš oplatit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 no občanku jsem vůbec neukazoval u brány jsem řekl jméno a na recepci to samý Už máme místo Petr81 náhradníka, máme potvrzovací mail na původní osobu, tak snad v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Vy dva asi nebudete moct sedět na besídce vedle sebe Posadím mezi Vás Michalu ale jo, pohoda, my se snesem Ale s Míšou mezi nás plně souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Tak jí to zneuctění mušíš oplatit !!! zneuctěním jiného typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.