Přejít na obsah

Drnceni repro


Doporučené příspěvky

Cau,mam mensi problem,ktery me ale zacina cim dal vice srat:) .. Mam v aute dane toto repro : Magnat Power Plus 216 ; jak ve predu tak i v zadu. Ve predu to mam cca 1,5 roku tam neni zadny problem,do zadu jsem to dal pred mesicem. Ted kdyz se uz rozehrali a muzu teda zesilit tak jak sem byl zvykli,zacina se mi ze zadu ozyvat drnceni,myslel jsem ze to jsou plasty,ale zrejme ne.At je pridrzim jakkoliv tak drnceni je stale.Zjistil jsem,ze drnci oba repraky,ale neni to uchycenim.Je to mezi pevnym(plastem) a lajcky recenou gomovou (samotnym reprakem) viz obr. Kdyz to zespodu mirne prizdvihnu prstem,tak drnceni je pryc.Mate nejake napady,jak tomu predejit :( ? Diky

obr .. http://img3.imagebanana.com/img/mxnmrz79/r...30hz15khz90.jpg

obrazek je ilustracni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešení je už dávno vymyšleno. Stačí se kouknout na můj web http://www.skywolker.wz.cz/audio.htm na distanční kroužky pod zadní repro. Problém je, že repro je našroubováno bez jakékoliv vůle na plastu. Jak membrána při vyšší hlasitosti poskakuje, tluče do plastu! Řekl bych, že to jsou ty pazvuky, které tě trápí. Štvalo to i mě, proto jsem takové kroužky začal dělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...