Publikováno Prosinec 18, 200816 r Koupil jsem si rádio a zjistil jsem že mám přehozeny na napájecím konektoru pozice 4 a 7, trvalé napětí a napětí od spínací skříňky. Chci se zeptat jestli je to nutné přehazovat, četl jsem že to je prý špatně a jestli na to vytahování konektoru není nějaký fígl, vůbec nejde ven.. Díky
Prosinec 19, 200816 r Zalezi ake mas RADIO. Ak ti radio drzi nastavene stanice tak to nemusis prehadzovat.
Prosinec 19, 200816 r Na to sou spešl vypichováky. Skus někoho poprosit jestli by ti to nepřepíchl. Ale jak řiká Prochy pokud ti to stanice drží tak je to v pořádku.
Prosinec 19, 200816 r Koupil jsem si rádio a zjistil jsem že mám přehozeny na napájecím konektoru pozice 4 a 7, trvalé napětí a napětí od spínací skříňky. Chci se zeptat jestli je to nutné přehazovat, četl jsem že to je prý špatně a jestli na to vytahování konektoru není nějaký fígl, vůbec nejde ven.. Díky ...záleží na tom co máš za rádio...jednodužší je prostě přehodit mezi sebou jen kabely...žlutý a červený.Jsou na dutinkách takže to jen zaměníš mezi sebou.
Prosinec 20, 200816 r Autor No mám Sencora, ale dráty jsem přesto nechal přehodit. Za pět minut u známého bylo hotovo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.