Publikováno Prosinec 19, 200816 r Chci se Vás dotázat (jsem laik), dá se nějak odstranit hluk stírání zadního stěrače? Při každém stírání vydává zvuk, jakoby dřel o suché sklo. Děkuji za radu
Prosinec 19, 200816 r No tak to je myslím zcela normální.....mě takhle "dřel" zatím každej stěrač na různých autech...přeci jen se Ti tam šoupe guma o sklo...a ne vždy je to sklo pořádně mokrý...
Prosinec 19, 200816 r Autor Přitom přední to nedělají, kde se taky odírá guma o sklo. Já třeba myslel jestli se nedá nějak zmírnit přítlačná síla stěrače na sklo.
Leden 1, 200916 r A co změnit úhel lišty vůči sklu ? A kdy jste naposled měnili stěrač? Měla by se měnit každý rok = stárne...
Duben 5, 200916 r No trochu pozde, ale neni to gumickou na steraci. Sterac jsem zvednul, pustil, a dela to stejne. Kdyz striknu wd-cko kolem osy sterace, tak to na chvili pomuze, ale po par stirnutich je to zpet.
Září 6, 201015 r Ahoj, tak já jsem koupil u Auto-Kelly original stěrač za 192 Kč a je po problémech. Po 3 letech už bylo třeba vyměnit :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.