Eresto Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) pani, chcel by som vediet ake mate skusenosti s origo podvozkom na RS-ke? som rozhodnuty ist do origo podvozku aj ked trosku stale uvazujem nad HP. myslim, ze origo nie je az taka tragedia, i ked v testoch to bolo vzdy vytknute ze je makka. moje tlmice v RS maju uz najlepsie dni za sebou.... piste piste piste.... som zvedavy Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Eresto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Kup HP, sice nemuzu porovnat na RSce, ale dvou temer identickych O1 Combi TDI, a HP fungujou daleko lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Sice na těch oktávkách co jsi psal můžou funfovat skvěle, ale jakmile je nemůžeš srovnat s RS (z čehož mi vyplývá že jsi v ní nikdy nejel?), tak to doporučení koupi HP před origo je dost nesmyslný.. já zas akorát můžu porovnat z RSky a normální octy. A rozdíl je celkem dost znatelnej. Stačí projet rychleji první zatáčku a ten náklon je znatelně menší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 octavius jel v RS.. Jinak já jsem přesedlal z octy combi TDi (nejdřív série tlumiče a pak jsem dal nový tlumiče a snížený pružiny -35) na těch pružinách když byly ty tlumiče v dobrým stavu,tak to fungovalo k světu.. ale pak jsem přesedl do sériový RS a ten podvozek je úplně někde jinde - nedá se to vůbec se sériovou oktávkou srovnávat - sám jsem nečekal takovej rozdíl pak jsem pořídíl HP ( nevím přesně co to je zač,jsou to nějaký cvičkový.. můžu si vepředu excentrama na tlumičích nastavit odklon kola a záklon rejdovýho čepu ) a to je úplně nede a dudy na to,když se chceš pěkně svézt.. ovšem na úkor komfortu,pak když jedu někam dál,tak mě ta začíná kolikrát štvát.. bohužen ale nemám zkušenost s těma základníma HP jak jsou na sériovou pružinu ale já říkám,že záleží co od auta očekáváš a co s ním zamýšlíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 no veru rozdiel medzi obyc. octaviou alebo ako to povedat a RS je znatelny..... dovolim si tvrdit, ze je to uplne ine auto..... ma len velmi malo spolocne s obycajnou. Viem, ze HP je supis, mam ich v Rapide uz 7 rokov. Uplna spokojnost. Nechcem vsak vytlkac zubov. Uz aj tak je prenos narazov do kabiny dost tvrdy. Pojdem asi cestou origo RS. Na besnenie mam este aj svoj Rapidik 136 ako sa povie s dobre zvesenymi vajcami.... RS nech je aspon trosku komfortna P.S. ale piste piste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Co kecas Luko, jel si v moji v Milovicich na slalomech A mimo to mam od HP i 4x pruziny. A myslim ze to funguje na bezny sportovni jezdeni dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Co kecas Luko, jel si v moji v Milovicich na slalomech A mimo to mam od HP i 4x pruziny. A myslim ze to funguje na bezny sportovni jezdeni dobre Co ta sada vyšla? Má totiž taky to samé dilema, s tím, že RS podvozek mám doma, plánuju dát RS nápravy, kvůli stabilizátorům, ale dávat přední pružiny co jsou z benzína na diesel, nevím, přeci jen ta nafta je těžší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Mel jsme RS podvozek a tragedie.. Ale problem asi byl v tom ze me prodavajici nejspise ojebal a prodal tlumice co nemely udavanych 30tis ale 300...Ted mam Veitec a krasa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 no vid,někdo chce RS stabik,a já ho vyhodil.. : jednak mi nešel na HP a za druhý je o 4 mm silnější z TDi kterej tam mám teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 2 Kornout: Cece nevim, presne prece jen uz je to dva roky, ale bylo cca asi o 2-3 tis pod cenikovku. Ale taky mam pocit ze o neco ted zdrazovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.