Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nevím jestli to bude dělat všem, je to běžné, nebo ne.. já to půjdu reklamovat k prodejci..

Senzory byly dodělávané a samo lakované tedy zvlášť.. (za celkem patřičnou sumu..).

U druhého čidla se mi na půlce sloupla barva.. a je vidět černý plast. Dovezu jím to na reklamaci. Udělalo to taky někomu? U vozidla z výroby o tom pochybuji..

Asi to spatne nastrikali, ja mam dodelavany, a strikal me je znamej tusim ze zeleny na cervenou mam to ca 2roky v pohoda..

Vloženo (editace)

Mě to dělal prodejce (autoriz. servis), takže jsme u jádra problému lol;)

V příštím tejdnu tam sjedu..

Edit: a je možné, že je rozdíl stříkat to na čistý a už lakovaný senzor..

Editováno: , autor: dadacek
Vloženo

jestli tam nedali plnič, tak je jasné, proč se to loupe, už sem viděl pár plastových věcí z ofiko serviců, co byly stříklý nejspíš sprejem a bez plniče, co dodat.... :feve:

Vloženo
Dík za odpoveď, to je auto, čo nemá park. senzory a chceme ich domontovať. Všetko je podľa schémy a stále nič.

A neni tam aktivovany tazny zarizeni?

Vloženo
Nevím jestli to bude dělat všem, je to běžné, nebo ne.. já to půjdu reklamovat k prodejci..

Senzory byly dodělávané a samo lakované tedy zvlášť.. (za celkem patřičnou sumu..).

U druhého čidla se mi na půlce sloupla barva.. a je vidět černý plast. Dovezu jím to na reklamaci. Udělalo to taky někomu? U vozidla z výroby o tom pochybuji..

v první řadě jemně obrousit

2/ leptadlo na plasty

3/ plnič nebo rovnou barvu

lakoval jsem moc senzorů a zatím jen jeden případ nadzvednutí barvy (asi mastný ruce)

Vloženo

Jestli dali plnič nebo ne, netuším, dělali to než předali auti, když sme si navymejšleli ještě řadu prkotin co nebyly z Bolky lol

Ale je možný, že zapomněli, vypadá to, že tam je jak kdyby jenom jedna vrstva a to ten lak, prostě to jde krásně sloupnout a zůstane mi v ruce velmi tenoučká "hmota" něco jak obarvenej papír..

Dám vědět, co mi na to řekli, jak tam sjedu.

• o 2 týdny později...
Vloženo

namontoval jsem si faceliftové parkovací senzory a občas se mi stane, že se OPS nezobrazí na columbusu a funguje jenom zvuková signalizace.

Setkal se s tím někdo?

Vloženo

Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc

Vloženo

Ahoj, nevíte někdo, jestli funguje na face parkováku zobrazované autíčko na Audienci jako u předface parkováků? O columbus mi nejde, nechci to pokoušet. Díky za info

Vloženo
Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc

Kde jsi v UK? muzu se na to podivat.. jsem v Newbury, mam VAG,DP...

Vloženo

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...