ondřej Bolard Vloženo 17. Březen 2023 Sdílet Vloženo 17. Březen 2023 Dobrý den, mám problém s tím že mi parkovací senzory přestaly fungovat, zároveň z zpátečkovím světlem. Vyměnil jsem čidlo zpátečky v převodovce ale stále nic. Diagnostika říká: řídící jednotka pomoci při parkování nevím jestly není problém zrovna v ní. A potřeboval bych se zeptat, dost jsem na internetu hledal ale nikde jsem nenašel kde se řídící jednotka nachází. Moc děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 https://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_2018_06/PDC.jpg.8d8e78d2666de13de5d7bffd10d4a36d.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1428 Vloženo 11. Duben 2023 Sdílet Vloženo 11. Duben 2023 Zdravím, rad bych se zeptal na radu, dodatečná montáž předních parkovacích senzoru, nevím si rady kam připojit do 12 pólové svorkovnice do jednotky kabel barvy červené a hnědé viz foto. Jedná se o piny od předního konektoru pro připojení samotných čidel viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilifo Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 (editace) Čaute, dajú sa zadné parkovacie senzory manuálne vypnúť po zaradení spiatočky na Octavii II predfacelift? Totiž na stredovom ovládacom paneli mám len tlačidlá "ESP OFF" a "AIRBAG OFF", tlačidlo na parkovacie senzory (druhé zľava) tam nemám. Znamená to, že sa senzory nedajú manuálne vypnúť na mojom aute? Díky. Editováno: 5. Květen 2023, autor: Pilifo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 5. Květen 2023 Sdílet Vloženo 5. Květen 2023 To tlačítko je tam jen když jsou přední senzory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1428 Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Zdravím, má někdo zkušenosti s montáží jednotky z VW pro přední a zadní PDC, tak aby přední PDC okamžitě zaznamenali překážku, např. při dojezdu na semafor ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 9. Květen 2023 Sdílet Vloženo 9. Květen 2023 Jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1428 Vloženo 21. Květen 2023 Sdílet Vloženo 21. Květen 2023 Prosím jak lze vypinovat piny ze svorkovnice 1j0973814 od PDC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda5 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Ahoj,nemá prosím někdo schéma zapojení jednotky 1Z0 919 283 B ? Nemužu před fl nikde najít. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exer20 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda5 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Díky,chyběl mi druhý +12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meno Vloženo 16. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2023 Zdravim. Citam to tu krizom/krazom, ale neviem zatial najst ziadnu odpoved na moj problem. Mam Octaviu 2 predface a prestali fungovat zadne senzory. Pri zaradenej spiatocke len 3-4 sec. dlhe pipnutie a dalej nic. Na radiu sa nezobrazuje ani auto. Po vyradeni spiatocky vsak na malu chvilu preblikne. Napichol som to na OBDeleven VAG a nevypisalo ziadne chyby. Mal niekto podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 V 16. 10. 2023 na 17:30, Meno napsal: Zdravim. Citam to tu krizom/krazom, ale neviem zatial najst ziadnu odpoved na moj problem. Mam Octaviu 2 predface a prestali fungovat zadne senzory. Pri zaradenej spiatocke len 3-4 sec. dlhe pipnutie a dalej nic. Na radiu sa nezobrazuje ani auto. Po vyradeni spiatocky vsak na malu chvilu preblikne. Napichol som to na OBDeleven VAG a nevypisalo ziadne chyby. Mal niekto podobny problem? Mne toto robilo dvakrát, presne toto chovanie ... vždy odišiel jeden zo sensorov -> výmena. Ale v diagnostike bolo aj ktorý sensor je chybný, ale zase O2FL ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eva 02 Vloženo 19. Srpna Sdílet Vloženo 19. Srpna Ahoj. Prosím,je tu jen jedna stránka ohledně senzoru při couvání z roku 2023,všechny předešlé z roku 2006. Já mám dotaz,lze k mému autu,2005 dodělat senzor na couvání,s tím,že je možná přínosem,že je kabeláž u zadního nárazníku v zásuvce na tažné. Může mi při parkování posloužit obrazovka původního rádia, protože samotný zvuk je mi k ničemu. Případně,je zde nějaký mistr,co by to dokázal a kolik Kč? A celkově mi i auto servisoval? Jsem z Dubňan u Hodonína. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.