bill13 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Jakým způsobem se demontuje plastový kryt žlábku pod kterým se nachází prachový filtr? (nejde mi to sundat, poradte jak na to, abych to nepoškodil) Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: bill13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) Pozri si to tu: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/prachovyFiltr.htm ;) Stierac NETREBA demontovat!!!! Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill13 Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 viz.http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/prachovyFiltr.htm 3) plast opatrně odcvakneme (od r.v. 6/98) a opartně vyjmeme žlábek pod předním sklem . Jak odcvakneme? Kde zapáčit ,čím?? rukama to nejde. Mám strach, aby to nerozbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Musis ho chytnout a poradne zabrat...jde to strasne blbe a tezko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill13 Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Super díky za radu, šlo to opravdu těžko, ale je to hotové. A jak často by se měl ten filtr měnit? po roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Já ho měním 1x ročně většinou na jaře. Škodovka to předpisuje snad při 60 tisících nebo 1x za dva roky a to je málo. S krytem jsem se taky nějaký čas nedokázal srovnat, různě jsem ho páčil, povytahoval, než jsem přišel na to, že je uložen ve "žlábku" a pojistný výběžek uložení je kolmo na plochu krytu. Pak to jde snáz (čili páčit kolmo směrem od čelního skla)....Osvědčilo se mi snímání odprostředka (levý okraj z pohledu od řidiče), uvolnit šroubovákem okraj, zabořit prsty a "odloupnout". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Ono zalezi kudy jezdis...myslimtreba nejake prasne silnice atd........ja se vzdy na nej podivam a kdyz se mne zda hodne spinavy tak ho klidne vymenin i dvakrat za rok....neni to zase takova polozka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.