Palo Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 (editace) :palec2: Přeji všem členům OC i ostatním kamarádům tady na fóru krásné, veselé vánoce, pohodu a lásku v kruhu vašich nejmilejších a nejbližších :palec2: Editováno: 23. Prosinec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 taktez se pridavam,stastne a vesele kucí a holký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 I já všem přeji šťasné a veselé a suprový nový rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Taky se přidávám!! Vše nej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 pripájam sa k želaniu príjemných a šťastných Vianoc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Krásné Vánoce přeji i já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Kdo nevidel u mě v topicu, tak to dam i sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 i já přeji všem šťastné a veselé vánoce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 taky přeji pěkné vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Také se přidávám s přáním krásného prožití Vánočních svátků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Taky já bych rád popřál vám všem krásné vánoce a hodně štěstí a zdraví do nového roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Rovněž i já přeji veselé Vánoce, hodně štestí a zdraví v roce 2009. zapni zvuk a jdi na web: http:/www.obrazovka.cz/vanocni/altan.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Přidám se k ostatním a také přeji vám všem krásné a pohodové Vánoce a úspěšný rok 2009... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Taky já se přidám do řad gratulantů, chci popřát všem členům tohoto fora (a zvláště Kamarádům a členům octavia clubu) krásné a bohaté vánoce a veselého silvestra a šťasný nový rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Přeji Všem krásné prožití Vánočních svátků,bohatého Ježíška a v roce 2009 pracovních úspěchů a aby Váš mazel šlapal jako švýcarské hodinky. :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 tak pánové, všem přeji krásné a příjemné Vánoce, následovných svátků a vše nej do nového roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Vy blbouni, na přání do nového roku se udělá nové téma, aby měli A/M co dělat a nevymýšleli bejkárny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 BLACK MOLLÁCI a celá jejich rodina přejí všem krásné svátky,bohatého ježíška a hlavně kupu zdravíčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Take ja Vám přeji příjemné prožití vánočních svátků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Hezké Vánoce všem lidičkám přeje jeden chlupatej opičák z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Také se připojuji s přáním Hezkých vánočních svátků a nového roku.(No a přání....Ještě levnější ND a nebo novou Škodovku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Stastne a vesele!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 I já vinšuju Vánoční svátky prožité v pohodě a klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Taky tak pánové vše podstatné tady už bylo napsáno .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.