Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 [Najmis: fakt jo? Tak to je docela trapas ne? To bys chtěl vrátit prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jízdu Hambím dostal minulej rok soused k vánocum od mladý a když přijel byl nasranej...řídit ho nenechali ikdyž to bylo slíbeno(zaplaceno) Takže bacha.. od koho to mel?? se me zda jako nesmysl?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Slyšel jsem to na rádiu že naslibuji hory doly ale skutečnost a realita je jiná-fakt bacha na to.Já osobně bych nic dopředu dle vlastních(blbých)zkušenostech už nic nezaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ty jsi jak natazenej na pero, jses si jiste, ze je to tahle firma?? jestli ne tak ty tvoje rozumy o placeni predem jsou uplne zbytecny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Psal mi o tom i Mishicka...hele...nech se překvapit jo? A pak nám to povíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 tak nejdriv to slysis v radiu a ted najedou ti to psal on...na to jak jsi starej mas ve vecech dost velkej bordel pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) To je život! Až budeš takhle starej jako já tak budeš třeba horší P.S píše ti to i Najmis.Ale to je tvoje volba a nám to nakonec muže být jedno(slušně řečeno) Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 ale ten to aspon napsal jasne a ne, ze jedna pani povidala!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jirku odtáhnou do Jihoamerického nevěstince a tam ho zprzní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 hele bauraku nic proti Tobě, ale asi si Romaria špatně pochopil, říkal že o tom slyšel v rádiu a potom napsal že mu o tom říkal i mischicka (to "i" tomu dává úplně jinej rozměr) no a já sem o tom taky slyšel, takže Romariooo rozhodně nekecá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no jo, to bylo ale na televizi zNova a nějaká lůzr firma, byla jiná než tudlencta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no ono si ty firmy člověk jednoduše splete, lišej se akorát že jedna nabízí to že člověk maká jako popelář a ještě za to platí a druhá že makáš jako bagrista a taky za to musíš ještě zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Proste Jirko, dostal jsi to, zkus to, nafot to a pokud to bude good, udelas reklamu, pokud to bude jak rikaji zdejsi pani, udelas negativni reklamu, ktera je mnohdy pro ne jeste lepsi, nez pozitivni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Bohužel i negativní reklama někdy pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 nevím přez jakou firmu to měl soused zajednaný... je to taky celkem putna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tak Vánoce klasika plno jídla a všelykakých dobrot ještě teď se pořád něčím cpu jinak já měl dva Štědré dny a dostal jsem toho tak normálka, dálniční známku, nějaký ten sprej, diář na rok 09, tričko, něco pro autíčko, holící strojek a jelikož jsem veký fanda Pardubického hokeje tak pro mě ten můj miláček sehnla velkou deku s Pardubických znakem tak asi ta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 a proto perníkář, aháááá ,,, já myslel, že to je podle filmu Za trnkovým keřem, tam hrál peníkáře p.Kemr Tak dnes to máme proti sobě, já fandím Vítkovicím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 kámo já už slyšel spostu otázek proč Perníkář... čéče ale tvoje dedukce byla úplně zatím ta nejlepší!!!! tak sice bych rád aby jsme dnes vyhráli, ale díky tomu jak jsi mě teĎ rozesmál a potěšil bych to dnes příl Vám zatím vedem 1 : 2 tak hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Páárdubicééé!!! Museji vyhrát a dát mi to jako poslední vánoční dárek...Hradečáci sice Pardubáky nemusi ale dnes jim fandim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Čus , tak letos to byla smršť smraduodpuzovačů takže asi budu otvírat drogérku.:-)) Jo a super pohorky na tůry a do dnešního mrazu. Jinak byla hlavně pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Páárdubicééé!!! Museji vyhrát a dát mi to jako poslední vánoční dárek...Hradečáci sice Pardubáky nemusi ale dnes jim fandim! Ou jéééé Pardubice oléééé..... tak 1 : 2 jsme vyhráli můžeme mít radost kol-70.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Gratuluju chlapáku z Pernikova...jinak jsem byl asi třikrát v Pardubkách v ČEZ Aréně a je to super zážitek-krásně opravený stadion,mraky jidla a piti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 já tam miluju tu atmosféru když se celá hala roztleská, a když hráči nastupují na led a odcházejí z něj dvířkama v rohu kluziště jak si tam tleskají s fanoušky spíše se samejma děckama, ale o to nejde jde o to že ani jeden hráč neodmítne si s nimi plácnout prostě ten klub miluju, a já osobně nemám nic proti Hradečákům a Hradci všeobecně je to pěkné město, tam jsem kupoval svou oktávečku... já prostě celej východ Čech mám moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Krásně jsi to napsal a nezbývá nic jiného než souhlasit.Ano! Je to tak.A kdes kupoval Octávku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Muj nejhezčí dárek: Jinak Pardubice olé!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.