petr07 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Romariooo,mám dva kluky,je to možná rychlejší,začli tak ve třech,ale vím,jaká je to úleva,když jezdili sami.Gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jo,jo...jsem rád že to dpadlo.Díky kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Romarioo - ezky dajecky jak by rekla ma dceeera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ještě že je mám...jinak bych se asi zbláznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 čo je krajšie ako vidieť deti šťastné a ako dlho im trval ten celý kurz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dnes jsem dostal největší vánoční dárek...má šestiletá dcera se naučila lyžovat.Ani nevíte neboli netušíte jak velkou mám z toho radost. A já se těším, až tvé dceři bude cca o 7 - 8 let více, ja kbudeš šťastný, že sis koupil brokovnici na ty frajery co budou poletovat okolo její ložnice A nedej bůh (to myslím upřímně) aby ti řekla za 9 - 11 let, tak DĚDEČKU bude to kluk-holka A věř tomu Romane, že ta doba tady bude rychleji než si myslíme, ono totiž je pravdou co říká moje máma, začínáme mít léta čím dál rychleji, ty děti nás začínají dohánět věkem Čoveče, ono na tom něco je, já jsem stále tak mladej, jen je na hovno, že už dosti pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Když mi moje máma řikala před 10 lety že podle děti poznáš jak stárneš tak jsem se tomu smál...ted naprosto přesně vím jak to myslela.Bohužel čas nezastavíme.Je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Wrccko: Poprvé jsme byli v Mladých Bukách a bylo to fajn.Víš,je to hodně o přístupu učitele ale jsem spokojený.Syn v podstatě po dvou hodinách trénování s učitelem šel už s bráchou a segrou na velkou sjezdovku a docela mu to šlo.Sice poprvé když ho tahala lanovka po 60 metrech se mu rozjeli nohy a musela se lanovka zastavit...ale během pěti minut už byl zpátky a vyjel to až nahoru(samozřejmě pod naším dohledem. Dcera je sportovni antitalent a té to trvá všechno víc času ale taky se snažila ale zůstala na dětské sjezdovce.Včera jsme do Černého Dolů a to už se chytala i dcera.Dohodnul jsme se s učitelem za 250 Kč na hodinku a bylo to znát.Mladej už jezdil jako drak na velké sjezdovce.Prostě ted dokud jsou supr podminky tak si to museji pořádně naučit(dostat do sebe).Finančně to je sice náročny ale kašlu na to...hlavně zdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak az ted jsem si uzil jeden z vanocnich darku a to jizdu Hammerem. Vše probehlo naprosto v poradku a jsem maximalne spokojen, tak ze nejake obavy jak jsme se tady o tom bavili jsou naprosto zbytecne. Ja jsem to mel od firmy Alegria a jizda probihala a Hummer centru na hradecke dalnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak tam chodím každej druhej víkend do Hummer centra. Je to kousíček od nás a je to tam Super. A ty pevnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 ja jezdim casto okolo, ale teprve ted jsem byl vevnitr a svezl se :-) a i nejak hadry koupil maj velky vyber a maj hezky obleceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 To je pravda ,super věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 jinak to byl H2, 6litr, 8valec do V, 320koni: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ty kopečky to je síla co? Ještě nedávno jsme tam jezdili na kolech Toho maníka s tebou v autě znám. ( dobrej řízek a je s ním prdel. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 na fotkach to videt neni ale kopce fakt sileny, s instruktorem byla sranda byl to pohodovej borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Pecka. Ta palubka uvnitř docela obyčejná na to jaká je to kára. Jak dlouho si jezdil? Je to těžký řídit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak to auto je bych rekl hlavne jako uzitkovy tak na co nejakou preplacanou palubku. Jezdil jsem asi hodinu a ridi se to nadherne, a silu to ma neuveritelnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jasný no, ale zvenku to, už tak užitkově jako H1 nevypadá. Hodina to je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Hmmm...to je pěknej dárek člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Tohle byl můj dárek minulý vánoce. A PC tyhle vánoce. Editováno: 5. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Taky pěknej dáreček!!! To je Tvoje pracoviště z domova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 (editace) Jo jo. A pak ještě v práci jedno pracoviště. Editováno: 5. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jirko, to tě nechali jezdit jen hodinu? nebo si toho už pak měl dost? musí to bejt super zážitek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 no je to na hodinu, to je predem dany, ja bych s tim vydrzel jezdit hodne dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.