BLACK MOLLY Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 zdar všem.já sem fota dávat nebudu.jen dodám,že po téměř třech letech nezdaru ve všech směrech se snad i na mne usmálo štěstí a to v podobě mé nové přítulkyně a jejích dvou dcer.dárků jsme všichni dostali haba kuk,ale nej pro mne,lucíka a naše tři nové přírůstky do rodiny black molláků byla krásná rodinná pohoda nejen u stromečku.co dodat?snad jen,aby nám to vydrželo.hezký večer všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Drzim palec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 díky.vím,že pro někoho je to normál,ale pro mne je to ten nej dárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 BalckMolláku psal jsem ti SZ, tak snad to tak bude. Jinak my se "ženou" jsme obdarovávali a na konec jsme se obdarovali, tak že se někdy v květnu definitivně a doufám, že i na posledy stěhujeme a tentokrát už do svého bytu. Tak že mám na pár vánoc (asi tak na 28) vystaráno Fotky dám až bude nastěhováno a zařízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Jo Petre, hodne stesti a hlavne zdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Davon: držím palce a doufám že se co nejdřive ten svůj největší vánoční DÁREČEK vyfotiš a pochlubiš se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Tak už nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Davon: držím palce a doufám že se co nejdřive ten svůj největší vánoční DÁREČEK vyfotiš a pochlubiš se. Az se to vylihne, pochlubim se Jeste je vsak dost casu a mladej si mysli, ze uz muze!! Btw. je to Octavian, Octavianku uz doma mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 tak ja hadry, boty, kosmetika a poukaz na zazitek :-) rizeni Hummeru http://www.darky-jsou-zazitky.cz/zazitky/d...ummer_1287.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Davon: už máte vybrané jméno? Baurak: zážitek v Hammeru? Jaký je program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 dal jsem tam odkaz tak koukni, je tam presny popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Baurak: na ten server co sem dávaš odkaz jsem slyšel na rádiu nějaky ty reklamace a stížnosti.Nic neplat dopředu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Já byl asi hodnej ale i přes moje dnešní naprcané autičko jsem měl z dárečku radost P.S dávam sem zatím jenom vonafffky...asi hodně smrdím... heh tak diesela sem dostal taky a plno jinych picifuku jinak taky daln. znamku a plno jinych veci... spacak, krosna, hol. strojek a obleceni atd. atd. .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 uz jsem to dostal, tak predpokladam, ze je to placeny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ta vůně je super vid?Myslim tim Diesela.Mě to moc voní-nemá chybu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ta vůně je super vid?Myslim tim Diesela.Mě to moc voní-nemá chybu! jojo ten diesel je OK !! ale nechtel bych si ho kupovat kazdy ě mesice.... to by bylo vyhozenejch penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Romarioooooo: Jmeno? Asi Romariooo :D Mame 3 jmena, nedokazi rici, ktere vyhraje... Asi zde udelam anketu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Baurak: na ten server co sem dávaš odkaz jsem slyšel na rádiu nějaky ty reklamace a stížnosti.Nic neplat dopředu! Taky jsem něco slyšel ale byla to myslím jiná firma. Myslím že tahle http://www.daruj-zazitky.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Davon: to neni špatný nápad! Hlasuju pro Romana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Taky jsem něco slyšel ale byla to myslím jiná firma. Myslím že tahle http://www.daruj-zazitky.cz/ jj me se taky zda, ze to byla jina protoze tahle je celkem znama a uz vim o par lidech co od nich neco meli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no a ja sem tu znamku vcera pod stromkem nemel ale zase sem tam mel dve flasky jamesona jinak diesel neni zrovna muj salek caje, mel sem toho minulyho a hlavne diesel je este docela levnej kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 no a ja sem tu znamku vcera pod stromkem nemel ale zase sem tam mel dve flasky jamesona jinak diesel neni zrovna muj salek caje, mel sem toho minulyho a hlavne diesel je este docela levnej kuci takze se vonis jamesonem? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) Já to mám podobné jako Davon,doktoři strašili že to bude před štědrým dnem a zatím nic,tak možná na silvestra.Tak jsemnaježil rodince a hlavně sobě http://www.home-elektro.cz/videokamera-samsung-vp-hmx20c Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: Alf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Klici,Vy se nám teda pěkně rozrůstáte! a to je dobře! At Vám to dobře dopadne chlapáci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jízdu Hambím dostal minulej rok soused k vánocum od mladý a když přijel byl nasranej...řídit ho nenechali ikdyž to bylo slíbeno(zaplaceno) Takže bacha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.