Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zdar všem.já sem fota dávat nebudu.jen dodám,že po téměř třech letech nezdaru ve všech směrech se snad i na mne usmálo štěstí a to v podobě mé nové přítulkyně a jejích dvou dcer.dárků jsme všichni dostali haba kuk,ale nej pro mne,lucíka a naše tři nové přírůstky do rodiny black molláků byla krásná rodinná pohoda nejen u stromečku.co dodat?snad jen,aby nám to vydrželo.hezký večer všem

Drzim palec!

díky.vím,že pro někoho je to normál,ale pro mne je to ten nej dárek

BalckMolláku psal jsem ti SZ, tak snad to tak bude. Jinak my se "ženou" jsme obdarovávali a na konec jsme se obdarovali, tak že se někdy v květnu definitivně a doufám, že i na posledy stěhujeme a tentokrát už do svého bytu. Tak že mám na pár vánoc (asi tak na 28) vystaráno :)

Fotky dám až bude nastěhováno a zařízeno ;)

Jo Petre, hodne stesti a hlavne zdravi ;)

• Autor

Davon: držím palce a doufám že se co nejdřive ten svůj největší vánoční DÁREČEK vyfotiš a pochlubiš se. :)

• Autor

Tak už nikdo nic? :)

Davon: držím palce a doufám že se co nejdřive ten svůj největší vánoční DÁREČEK vyfotiš a pochlubiš se. :)

Az se to vylihne, pochlubim se :) Jeste je vsak dost casu a mladej si mysli, ze uz muze!! Btw. je to Octavian, Octavianku uz doma mame :)

• Autor

Davon: už máte vybrané jméno?

Baurak: zážitek v Hammeru? Jaký je program?

dal jsem tam odkaz tak koukni, je tam presny popis

• Autor

Baurak: na ten server co sem dávaš odkaz jsem slyšel na rádiu nějaky ty reklamace a stížnosti.Nic neplat dopředu!

Já byl asi hodnej ale i přes moje dnešní naprcané autičko jsem měl z dárečku radost :)

P.S dávam sem zatím jenom vonafffky...asi hodně smrdím... :smich:

heh tak diesela sem dostal taky a plno jinych picifuku jinak taky daln. znamku a plno jinych veci... spacak, krosna, hol. strojek a obleceni atd. atd. ....

uz jsem to dostal, tak predpokladam, ze je to placeny :-)

• Autor

:)

Ta vůně je super vid?Myslim tim Diesela.Mě to moc voní-nemá chybu!

:)

Ta vůně je super vid?Myslim tim Diesela.Mě to moc voní-nemá chybu!

jojo ten diesel je OK !! ale nechtel bych si ho kupovat kazdy ě mesice.... to by bylo vyhozenejch penez :)

Romarioooooo: Jmeno? Asi Romariooo :D :D

Mame 3 jmena, nedokazi rici, ktere vyhraje... Asi zde udelam anketu... :p

Baurak: na ten server co sem dávaš odkaz jsem slyšel na rádiu nějaky ty reklamace a stížnosti.Nic neplat dopředu!

Taky jsem něco slyšel ale byla to myslím jiná firma. Myslím že tahle http://www.daruj-zazitky.cz/

• Autor

Davon: to neni špatný nápad! Hlasuju pro Romana :palec2:

Taky jsem něco slyšel ale byla to myslím jiná firma. Myslím že tahle http://www.daruj-zazitky.cz/

jj me se taky zda, ze to byla jina protoze tahle je celkem znama a uz vim o par lidech co od nich neco meli

no a ja sem tu znamku vcera pod stromkem nemel :) ale zase sem tam mel dve flasky jamesona :D

jinak diesel neni zrovna muj salek caje, mel sem toho minulyho :) a hlavne diesel je este docela levnej kuci :)

no a ja sem tu znamku vcera pod stromkem nemel :) ale zase sem tam mel dve flasky jamesona :D

jinak diesel neni zrovna muj salek caje, mel sem toho minulyho :) a hlavne diesel je este docela levnej kuci :)

takze se vonis jamesonem? :))

• Autor

Klici,Vy se nám teda pěkně rozrůstáte! :) a to je dobře! At Vám to dobře dopadne chlapáci!

Jízdu Hambím dostal minulej rok soused k vánocum od mladý a když přijel byl nasranej...řídit ho nenechali ikdyž to bylo slíbeno(zaplaceno) Takže bacha.. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.