Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jízdu Hambím dostal minulej rok soused k vánocum od mladý a když přijel byl nasranej...řídit ho nenechali ikdyž to bylo slíbeno(zaplaceno) Takže bacha.. ;)

od koho to mel?? se me zda jako nesmysl??

Vloženo (editace)

To je život! Až budeš takhle starej jako já tak budeš třeba horší :)

P.S píše ti to i Najmis.Ale to je tvoje volba a nám to nakonec muže být jedno(slušně řečeno)

Editováno: , autor: Romariooo
Vloženo

hele bauraku nic proti Tobě, ale asi si Romaria špatně pochopil, říkal že o tom slyšel v rádiu a potom napsal že mu o tom říkal i mischicka (to "i" tomu dává úplně jinej rozměr)

no a já sem o tom taky slyšel, takže Romariooo rozhodně nekecá

Vloženo

no ono si ty firmy člověk jednoduše splete, lišej se akorát že jedna nabízí to že člověk maká jako popelář a ještě za to platí a druhá že makáš jako bagrista a taky za to musíš ještě zaplatit.

Vloženo

Proste Jirko, dostal jsi to, zkus to, nafot to a pokud to bude good, udelas reklamu, pokud to bude jak rikaji zdejsi pani, udelas negativni reklamu, ktera je mnohdy pro ne jeste lepsi, nez pozitivni! ;)

:palec2:

Vloženo

Tak Vánoce klasika plno jídla a všelykakých dobrot ještě teď se pořád něčím cpu jinak já měl dva Štědré dny a dostal jsem toho tak normálka, dálniční známku, nějaký ten sprej, diář na rok 09, tričko, něco pro autíčko, holící strojek a jelikož jsem veký fanda Pardubického hokeje tak pro mě ten můj miláček sehnla velkou deku s Pardubických znakem tak asi ta

Vloženo

a proto perníkář, aháááá :D ,,, já myslel, že to je podle filmu Za trnkovým keřem, tam hrál peníkáře p.Kemr

Tak dnes to máme proti sobě, já fandím Vítkovicím ;)

Vloženo
:smich: kámo já už slyšel spostu otázek proč Perníkář... čéče ale tvoje dedukce byla úplně zatím ta nejlepší!!!! :palec2: tak sice bych rád aby jsme dnes vyhráli, ale díky tomu jak jsi mě teĎ rozesmál a potěšil bych to dnes příl Vám :kol-70: zatím vedem 1 : 2 tak hodně štěstí
Vloženo

Čus , tak letos to byla smršť smraduodpuzovačů takže asi budu otvírat drogérku.:-)) Jo a super pohorky na tůry a do dnešního mrazu.

Jinak byla hlavně pohoda.

Vloženo
Páárdubicééé!!! Museji vyhrát a dát mi to jako poslední vánoční dárek...Hradečáci sice Pardubáky nemusi ale dnes jim fandim! :palec2:

Ou jéééé Pardubice oléééé..... tak 1 : 2 jsme vyhráli můžeme mít radost :palec2: kol-70.gif

Vloženo
:palec2: já tam miluju tu atmosféru když se celá hala roztleská, a když hráči nastupují na led a odcházejí z něj dvířkama v rohu kluziště jak si tam tleskají s fanoušky spíše se samejma děckama, ale o to nejde jde o to že ani jeden hráč neodmítne si s nimi plácnout prostě ten klub miluju, a já osobně nemám nic proti Hradečákům a Hradci všeobecně je to pěkné město, tam jsem kupoval svou oktávečku... já prostě celej východ Čech mám moc rád

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...