Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

videl som ich včera, celkom pekné :palec2: máš tam nejaké nastavovanie režimov a pod. ?

• Autor

Tak tady je krasavec! Ano,má to všechno co kompaktní digitál má mít ale stejně nejvíce používám automatický režim :palec2:

post-6947-1231615868_thumb.jpg

paráda pozerám že 14,7MPx :help::palec2:

by me zajimelo k čemu je 14,7 Mpix?

by me zajimelo k čemu je 14,7 Mpix?

Samozřejmě k hovnu, protože je to jen pojem a klíčový je rozměr snímače, že ano... ;)

Taky si myslim, normalni uživatel to neužije.Mám Canon C3 6mpix a bohatě stači. Dokonce jsem i jednou četl něco v tom smyslu že se ten odbraz pak tříští jak má moc mpix.Tak nevi.

Pro mě je třeba důležité optické přiblíženi.

Správně spidi.Důležitá je optika která je u G10 hoodně slušná.

Triplseven: :smich: kup si ho a pochopiš k čemu ti je takové dělo...

http://technet.idnes.cz/canon-predstavuje-...31_tec_foto_lub

Jelikož jsem amater tak mi bude k ničemu a 5 krat optika je málo.Na foceni auta, letadel, přitelkyně a dovolene nepotřebuji buch ví co.

• Autor

Tak si kup Trabanta...proč máš Octávku? Takhle to chlape vůbec nemužeš brát. lol

myslim že se neda srovnavat kupě auta s foťakem.

• Autor

Jiřiku,v pohodě! :) já vím jak to myslíš a beru to.Nejsem blázen :p:palec2:

U toho Canonu G10 píšou, že to má CCD snímač, což je u mě už předem odepsaný a jak píše Triplseven, řádný sklo je kolikrát 50% úspěchu... ;)

• Autor

Proč si to mysliš?

Romariooo: Protože CCD čip není rozhodně zařízení digitální, ale pouze analogové, proto za čipem musí být A/D převodník, který signáz z čipu digitalizuje a při tomto převodu dochází k obrovským ztrátám cenných dat z čipu. Oproti tomu CMOS snímač je plně digitální, nedochází ke strátám a deformacím. Navíc je ale výroba CMOS snímače daleko levnější a jednodušší než výroba CCD, CMOS se vyrábí stejnou technologií jako počítačové procesory...

já si myslím, že pro 90% userů je správná volba nějakej šikovnej kompakt do kapse. :) Taky jsem kdysi chtěl zrcadlovku, ale jak mi to začala vysvětlovat co to má a jak se s tím narába, tak jsem chtěl něco jednoduššího :)

dá se to ještě nazvat vánočním dárkem,protože nebýt povánočních slev nekoupil bych si new lyže :)

tento set za 3 990Kč :specool:

post-5242-1231861937_thumb.jpg

• Autor

Tak to je slušná cenovka Najmis! Gratuluju! :)

No prošel jsem zdejší sport bazar a když sem viděl ty ceny/stav lyže tak sem šel do krámu a rovnou si vybral...doted sem jezdil na klasikách takže to bude změna... :palec2:

já mám Sony A200 s 10,2 CCD snímačem a fotky to dělá na můj vkus parádní... rozhodně o několik tříd lepší než jakýkoliv digitální kompakt... a navíc ten teleobjektiv! kol5 ale jsem amatér... takže žádnej stres! ;)

• Autor

Vorlajz...všichni jsme amaréři!

• Autor

V jednoduchosti je síla...JÁ TO BERU.¨KAŽDÉMU VYHOVUJE NĚCO JINÉHO :)

Za kolik se dá přibližně sehnat taková sada?

bohužel nevím

Upraveno od pointfrost

• Autor

Dnes jsem dostal největší vánoční dárek...má šestiletá dcera se naučila lyžovat.Ani nevíte neboli netušíte jak velkou mám z toho radost. :palec2::palec2::palec2:

Ja chapu... me to ceka a to jsme o pulku mene! ;):palec2: :palec2: :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.