Leden 10, 200916 r Autor Tak tady je krasavec! Ano,má to všechno co kompaktní digitál má mít ale stejně nejvíce používám automatický režim
Leden 10, 200916 r by me zajimelo k čemu je 14,7 Mpix? Samozřejmě k hovnu, protože je to jen pojem a klíčový je rozměr snímače, že ano...
Leden 10, 200916 r Autor Správně spidi.Důležitá je optika která je u G10 hoodně slušná. Triplseven: kup si ho a pochopiš k čemu ti je takové dělo... http://technet.idnes.cz/canon-predstavuje-...31_tec_foto_lub Upraveno Leden 10, 200916 r od Romariooo
Leden 10, 200916 r Taky si myslim, normalni uživatel to neužije.Mám Canon C3 6mpix a bohatě stači. Dokonce jsem i jednou četl něco v tom smyslu že se ten odbraz pak tříští jak má moc mpix.Tak nevi. Pro mě je třeba důležité optické přiblíženi.
Leden 10, 200916 r Správně spidi.Důležitá je optika která je u G10 hoodně slušná.Triplseven: kup si ho a pochopiš k čemu ti je takové dělo... http://technet.idnes.cz/canon-predstavuje-...31_tec_foto_lub Jelikož jsem amater tak mi bude k ničemu a 5 krat optika je málo.Na foceni auta, letadel, přitelkyně a dovolene nepotřebuji buch ví co.
Leden 10, 200916 r Autor Tak si kup Trabanta...proč máš Octávku? Takhle to chlape vůbec nemužeš brát.
Leden 10, 200916 r U toho Canonu G10 píšou, že to má CCD snímač, což je u mě už předem odepsaný a jak píše Triplseven, řádný sklo je kolikrát 50% úspěchu...
Leden 11, 200916 r Romariooo: Protože CCD čip není rozhodně zařízení digitální, ale pouze analogové, proto za čipem musí být A/D převodník, který signáz z čipu digitalizuje a při tomto převodu dochází k obrovským ztrátám cenných dat z čipu. Oproti tomu CMOS snímač je plně digitální, nedochází ke strátám a deformacím. Navíc je ale výroba CMOS snímače daleko levnější a jednodušší než výroba CCD, CMOS se vyrábí stejnou technologií jako počítačové procesory...
Leden 11, 200916 r já si myslím, že pro 90% userů je správná volba nějakej šikovnej kompakt do kapse. Taky jsem kdysi chtěl zrcadlovku, ale jak mi to začala vysvětlovat co to má a jak se s tím narába, tak jsem chtěl něco jednoduššího
Leden 13, 200916 r dá se to ještě nazvat vánočním dárkem,protože nebýt povánočních slev nekoupil bych si new lyže tento set za 3 990Kč
Leden 13, 200916 r No prošel jsem zdejší sport bazar a když sem viděl ty ceny/stav lyže tak sem šel do krámu a rovnou si vybral...doted sem jezdil na klasikách takže to bude změna...
Leden 13, 200916 r já mám Sony A200 s 10,2 CCD snímačem a fotky to dělá na můj vkus parádní... rozhodně o několik tříd lepší než jakýkoliv digitální kompakt... a navíc ten teleobjektiv! ale jsem amatér... takže žádnej stres!
Leden 13, 200916 r běžte do řiti s těmi škatulemi na focení, to já mám mašinu, výborný foťák pro moji potřebu, namáčknu, zmáčknu a je to. Olympus C350 http://www.photoextract.com/cs/fotoaparat/...mpus-c-350.html
Leden 14, 200916 r Za kolik se dá přibližně sehnat taková sada? bohužel nevím Upraveno Leden 14, 200916 r od pointfrost
Leden 18, 200916 r Autor Dnes jsem dostal největší vánoční dárek...má šestiletá dcera se naučila lyžovat.Ani nevíte neboli netušíte jak velkou mám z toho radost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.