Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky si myslim, normalni uživatel to neužije.Mám Canon C3 6mpix a bohatě stači. Dokonce jsem i jednou četl něco v tom smyslu že se ten odbraz pak tříští jak má moc mpix.Tak nevi.

Pro mě je třeba důležité optické přiblíženi.

Vloženo

Romariooo: Protože CCD čip není rozhodně zařízení digitální, ale pouze analogové, proto za čipem musí být A/D převodník, který signáz z čipu digitalizuje a při tomto převodu dochází k obrovským ztrátám cenných dat z čipu. Oproti tomu CMOS snímač je plně digitální, nedochází ke strátám a deformacím. Navíc je ale výroba CMOS snímače daleko levnější a jednodušší než výroba CCD, CMOS se vyrábí stejnou technologií jako počítačové procesory...

Vloženo

já si myslím, že pro 90% userů je správná volba nějakej šikovnej kompakt do kapse. :) Taky jsem kdysi chtěl zrcadlovku, ale jak mi to začala vysvětlovat co to má a jak se s tím narába, tak jsem chtěl něco jednoduššího :)

Vloženo

No prošel jsem zdejší sport bazar a když sem viděl ty ceny/stav lyže tak sem šel do krámu a rovnou si vybral...doted sem jezdil na klasikách takže to bude změna... :palec2:

Vloženo

já mám Sony A200 s 10,2 CCD snímačem a fotky to dělá na můj vkus parádní... rozhodně o několik tříd lepší než jakýkoliv digitální kompakt... a navíc ten teleobjektiv! kol5 ale jsem amatér... takže žádnej stres! ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...