wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 videl som ich včera, celkom pekné máš tam nejaké nastavovanie režimov a pod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak tady je krasavec! Ano,má to všechno co kompaktní digitál má mít ale stejně nejvíce používám automatický režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 paráda pozerám že 14,7MPx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 by me zajimelo k čemu je 14,7 Mpix? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 by me zajimelo k čemu je 14,7 Mpix? Samozřejmě k hovnu, protože je to jen pojem a klíčový je rozměr snímače, že ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Správně spidi.Důležitá je optika která je u G10 hoodně slušná. Triplseven: kup si ho a pochopiš k čemu ti je takové dělo... http://technet.idnes.cz/canon-predstavuje-...31_tec_foto_lub Editováno: 10. leden 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Taky si myslim, normalni uživatel to neužije.Mám Canon C3 6mpix a bohatě stači. Dokonce jsem i jednou četl něco v tom smyslu že se ten odbraz pak tříští jak má moc mpix.Tak nevi. Pro mě je třeba důležité optické přiblíženi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Správně spidi.Důležitá je optika která je u G10 hoodně slušná.Triplseven: kup si ho a pochopiš k čemu ti je takové dělo... http://technet.idnes.cz/canon-predstavuje-...31_tec_foto_lub Jelikož jsem amater tak mi bude k ničemu a 5 krat optika je málo.Na foceni auta, letadel, přitelkyně a dovolene nepotřebuji buch ví co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak si kup Trabanta...proč máš Octávku? Takhle to chlape vůbec nemužeš brát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 myslim že se neda srovnavat kupě auta s foťakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Jiřiku,v pohodě! já vím jak to myslíš a beru to.Nejsem blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 U toho Canonu G10 píšou, že to má CCD snímač, což je u mě už předem odepsaný a jak píše Triplseven, řádný sklo je kolikrát 50% úspěchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Proč si to mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Romariooo: Protože CCD čip není rozhodně zařízení digitální, ale pouze analogové, proto za čipem musí být A/D převodník, který signáz z čipu digitalizuje a při tomto převodu dochází k obrovským ztrátám cenných dat z čipu. Oproti tomu CMOS snímač je plně digitální, nedochází ke strátám a deformacím. Navíc je ale výroba CMOS snímače daleko levnější a jednodušší než výroba CCD, CMOS se vyrábí stejnou technologií jako počítačové procesory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 já si myslím, že pro 90% userů je správná volba nějakej šikovnej kompakt do kapse. Taky jsem kdysi chtěl zrcadlovku, ale jak mi to začala vysvětlovat co to má a jak se s tím narába, tak jsem chtěl něco jednoduššího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 dá se to ještě nazvat vánočním dárkem,protože nebýt povánočních slev nekoupil bych si new lyže tento set za 3 990Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak to je slušná cenovka Najmis! Gratuluju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 No prošel jsem zdejší sport bazar a když sem viděl ty ceny/stav lyže tak sem šel do krámu a rovnou si vybral...doted sem jezdil na klasikách takže to bude změna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 já mám Sony A200 s 10,2 CCD snímačem a fotky to dělá na můj vkus parádní... rozhodně o několik tříd lepší než jakýkoliv digitální kompakt... a navíc ten teleobjektiv! ale jsem amatér... takže žádnej stres! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Vorlajz...všichni jsme amaréři! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 běžte do řiti s těmi škatulemi na focení, to já mám mašinu, výborný foťák pro moji potřebu, namáčknu, zmáčknu a je to. Olympus C350 http://www.photoextract.com/cs/fotoaparat/...mpus-c-350.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 V jednoduchosti je síla...JÁ TO BERU.¨KAŽDÉMU VYHOVUJE NĚCO JINÉHO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) Za kolik se dá přibližně sehnat taková sada? bohužel nevím Editováno: 14. leden 2009, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dnes jsem dostal největší vánoční dárek...má šestiletá dcera se naučila lyžovat.Ani nevíte neboli netušíte jak velkou mám z toho radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ja chapu... me to ceka a to jsme o pulku mene! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.