Publikováno Prosinec 25, 200816 r Zajímá mě,jakej je rozdíl v 6-ti převodovce co se dává do nafty a co se dává do benzínů.. Jde o ot,že bych hctěl dát 6-ti do 1.8T,ale je jich strašně málo Takže v čem je hlavní rozdíl? Stálej převod? jaký poměry? Neboi jiný včechny kolečka? Díky za odpovědi..
Prosinec 28, 200816 r ahoj,rozdil mezi 6 stupnovu a 5 ti stupnovu prevodovkou neni takrka zadnej-kdyz porovnas max rychlost cca pri 3000 otackach tak treba na petku pojedes cca 148 a kdyby jsi mel sestku tak pri 3000 otackach pojedes cca 150 km/h takze skoro zadnej rozdil.jde vlastne o to ze jedinej rozdil je v tom ze ta sesti stupnova prevodovka je jakoby rozkouskovana akorat na vice stupnu,takze vysledek je uplne stejnej.takze kdo si mysli ze si misto petikvaltu da sestikvalt a ze pojede rychleji,tak se bohuzel plete a spotreba se take moc nemeni-kdysi jsem to pocital(ted mluvim o origo seriovejch prevodovkach a ne o dodelavanych sestkach na petikvalty-tam to trosku prinos ma-nekde jsou i grafy).herman
Prosinec 28, 200816 r no jo, ale ten 6tikvalt kterej popisuješ je ten ,,krátkej" (neboli ten v O I 4x4) ten dlouhej jede rychleji. ja mam při 2 tis cca 100km/h a dlouhej tuším 125km/h. sorry za OT
Prosinec 28, 200816 r jasne moznas mas pravdu.,ale ja ty rchlosti neuvadel presne(mel jsem to tam napsat)-to bylo jen pro znazorneni ze tam neni skoro zadnej rozdil.takze pro ostatni kteri to budou cist-rychlosti jsem si jen vymyslel,ve skutecnosti jsou jine!!!!bylo to jen pro nazornost.dik za upozorneni.Herman
Prosinec 28, 200816 r a jake?docela by mne to zajimalo :-) jinak ja znam 6 kvalt s tdicek(pd) a nebo co jsem zjistoval podle ELSY a Etky tak se daval i sestikvalt do golfa iv 1.8 t,ale v zivote jsem ho na vlastni oci nevidel :-)dik ua info:Herman
Prosinec 28, 200816 r no mrkni o kus výše, tam jsem to psal, znám dlouhej (ten je v OII, nevim jak u 4x4 s ´tou jsem nejel) a krátkej (OI 4x4) jinak OI měla i dlouhej 6ti gang, v PD96kw, škoda jen že se jich dělalo jen pár s haldexem.
Prosinec 28, 200816 r Autor No,díky za snahu,ale mě práve zajímá rozdíl v 6-ti kvaltu převodovce co se dává to O1 TDi PD proti 6-ti kvaltu co se dává s motorem 1.8T (golf IV,Seat Leon...předokolky..) Takže rozdíl 6ti kvalt benzín vs. nafta....
Prosinec 28, 200816 r Na první pohled žádnej, na druhej jsou tam jiný převodový poměry. Převodovky ropa a benál nelze zaměňovat, ti dieseláckou ti motoru neutáhne.
Prosinec 28, 200816 r No,díky za snahu,ale mě práve zajímá rozdíl v 6-ti kvaltu převodovce co se dává to O1 TDi PD proti 6-ti kvaltu co se dává s motorem 1.8T (golf IV,Seat Leon...předokolky..)Takže rozdíl 6ti kvalt benzín vs. nafta.... no já vím že jsme tobě nepomohli...sorry za OT
Prosinec 29, 200816 r Naftová převodovka má těžší stálej převod, třeba ta co mám v autě já jede na 6st. při 3000ot 180km/h dle tacho, tak si vem, co by na to řekl benzín, to by to auto začalo tahat až tak ve 200km/h a na to zase nemáš krouťák. To by jsi musel mít tak 300PS a pořádnej krouťák tak 300Nm min. a stejně si myslím, že ty spodní kvalty by byly na 2 věci, nějaký popojíždění by bylo děs a utrpení.
Prosinec 29, 200816 r Autor kornout: díky.. a je rozdíl jen ve stálým převodu nebo i v kvaltech? s tou naftovou převodovkou by mi to jelo tak 300 km - ale to bych nesměl mít 1.8T co nejede
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.