Přejít na obsah

Rozdíl v převodovkách

luke.bean

Doporučené příspěvky

ahoj,rozdil mezi 6 stupnovu a 5 ti stupnovu prevodovkou neni takrka zadnej-kdyz porovnas max rychlost cca pri 3000 otackach tak treba na petku pojedes cca 148 a kdyby jsi mel sestku tak pri 3000 otackach pojedes cca 150 km/h takze skoro zadnej rozdil.jde vlastne o to ze jedinej rozdil je v tom ze ta sesti stupnova prevodovka je jakoby rozkouskovana akorat na vice stupnu,takze vysledek je uplne stejnej.takze kdo si mysli ze si misto petikvaltu da sestikvalt a ze pojede rychleji,tak se bohuzel plete a spotreba se take moc nemeni-kdysi jsem to pocital(ted mluvim o origo seriovejch prevodovkach a ne o dodelavanych sestkach na petikvalty-tam to trosku prinos ma-nekde jsou i grafy).herman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne moznas mas pravdu.,ale ja ty rchlosti neuvadel presne(mel jsem to tam napsat)-to bylo jen pro znazorneni ze tam neni skoro zadnej rozdil.takze pro ostatni kteri to budou cist-rychlosti jsem si jen vymyslel,ve skutecnosti jsou jine!!!!bylo to jen pro nazornost.dik za upozorneni.Herman

Odkaz ke komentáři

Naftová převodovka má těžší stálej převod, třeba ta co mám v autě já jede na 6st. při 3000ot 180km/h dle tacho, tak si vem, co by na to řekl benzín, to by to auto začalo tahat až tak ve 200km/h a na to zase nemáš krouťák. To by jsi musel mít tak 300PS a pořádnej krouťák tak 300Nm min. a stejně si myslím, že ty spodní kvalty by byly na 2 věci, nějaký popojíždění by bylo děs a utrpení.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...