Viktor X Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 To je zajímavé.... mám průměr 4,7l, do křižovatek dobržďuju motorem a gumy mám na 2,4. Máš OK váhu vzduchu? Někde tu bylo téma, že jí má spousta lidí zas..... a čistí ji sprejem na brzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrana Vloženo 22. Březen 2012 Sdílet Vloženo 22. Březen 2012 četl jsem testy na kvalitu nafty od Mlade fronty. Pišou že ta super nafta od Schelu je v Cechach podvod , stači tankovat normalni naftu , ale u znač.pump.Ja přidavam aditivum. Stoji 200kč a je to na 1000l Já tankuju u Agipu nebo u Benziny a jsem spokojenej...Mám najeto něco málo přes 500 000km a pořád to šlape.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro de la Vedro Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 já oktávka 103kw a spotřeba 12l ale já jezdím jak dobytek ale já mám dkv na tankování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.