j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Blbě určitě nem ale zrovna tehle design kolo opticky zmenšuje. Jestli chceš barevná kola, tak OZ nabízí. http://www.ozracing.com/at-team/wheels/rac...eggerita-hlt/en Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 co tyhle? 10k za kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 pěkný. Dát tam 21" bez pneu. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Blbě určitě nem ale zrovna tehle design kolo opticky zmenšuje.Jestli chceš barevná kola, tak OZ nabízí. http://www.ozracing.com/at-team/wheels/rac...eggerita-hlt/en díky, mrknu na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 pěkný. Dát tam 21" bez pneu. :smich: 21" jsou za 19k za kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=892258 tyhle jsou fakt líbivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 ty jsou pěkné. Černá střecha taky nevypadá špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 ty jsou pěkné.Černá střecha taky nevypadá špatně. tou střechou si nejsem jistej... kola už se mi přestávají líbit 470 jůro za kus no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 hádat se nebudu ale tohle se mi celkem líbí mno, tak zorvna tyhle mi přijdou skoro až ošklivý, ty druhý co jsi sem dal fotku jsou lepší, ale na RS mi to taky nepřijde jako žádná hitparáda. nejlepší kola co jsem na OII viděl jsou ty MadMikovo z R8. jinak si dovolim poznámku k černým kolům. mě se to taky docela na bílých autech líbí, vídám bílou X5 na černých, jenže jak všichni víme, černá opticky zmenšuje, tzn na velikost 18" bych rovnou zapomněl, protože to nebude vypadat nic moc (viz ta v topicu o cocovo RS) a to mám na mysli origo zenithy v černý. ty mnohopaprskový se opticky zmenšujou sami o sobě, natož stříklý do černý. na tý X5 co vídám jsou 21" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 mno, tak zorvna tyhle mi přijdou skoro až ošklivý, ty druhý co jsi sem dal fotku jsou lepší, ale na RS mi to taky nepřijde jako žádná hitparáda. nejlepší kola co jsem na OII viděl jsou ty MadMikovo z R8.jinak si dovolim poznámku k černým kolům. mě se to taky docela na bílých autech líbí, vídám bílou X5 na černých, jenže jak všichni víme, černá opticky zmenšuje, tzn na velikost 18" bych rovnou zapomněl, protože to nebude vypadat nic moc (viz ta v topicu o cocovo RS) a to mám na mysli origo zenithy v černý. ty mnohopaprskový se opticky zmenšujou sami o sobě, natož stříklý do černý. na tý X5 co vídám jsou 21" radost mi teda neděláte ku.va to nechám na zenithech a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak ono z těch cos sem hodil to bude naprosto nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak ono z těch cos sem hodil to bude naprosto nejlepší můžeš sem třeba hodit pro příklad kole tvého typu kdyby si neřešil peníze? (pokud možno v černé) Osobně tu píšeš, že jsou lepší zenithy jak barracudy, tak mě zajímá tvůj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 jak už jsem psal, ty co má MadMike z R8, pak ty z cocovo topicu na tom bílým liftbacku (ale to jsou taky min 19"), černý, který by se mi na OII líbily jsem ještě neviděl a hlavně tvuj požadavek, že 18" je strop je na černý kola z mýho pohledu smrtelnej. to bych radši nechal seriový zenithy. mmch barracudy jaký? ty cos sem dal? ty mi přijdou fakt špatný (design) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 jak už jsem psal, ty co má MadMike z R8, pak ty z cocovo topicu na tom bílým liftbacku (ale to jsou taky min 19"), černý, který by se mi na OII líbily jsem ještě neviděl a hlavně tvuj požadavek, že 18" je strop je na černý kola z mýho pohledu smrtelnej. to bych radši nechal seriový zenithy.mmch barracudy jaký? ty cos sem dal? ty mi přijdou fakt špatný (design) nepovažuji 18" za strop...nevěděl jsem, že černá barva ty kola až tak rapidně zmenšuje.... btw. MadMike se nějak už nemůžu dohledat kdyžtak můžeš hodit odkaz na oba dva....díky baracudy jsou, jak jsem posílal ten odkaz na tu bílou octávku...storm o tom psal, myslím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak pak jsou ty barracudy stejný jako ty co o nich píšu na tom bílým liftu a MadMikovo auto máš v tomhle topicu na první stránce... ono z mýho pohledu když se dávaj jiný kola než origo, tak ve většině případů to vypadá blbě, chce to hodně dobře rozmyslet a koupit takový, co už někdo na autě má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tak pak jsou ty barracudy stejný jako ty co o nich píšu na tom bílým liftu a MadMikovo auto máš v tomhle topicu na první stránce...ono z mýho pohledu když se dávaj jiný kola než origo, tak ve většině případů to vypadá blbě, chce to hodně dobře rozmyslet a koupit takový, co už někdo na autě má barracudy tzunamee: právě proto se začínám ohánět už teď, abych nic nenechal náhodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 jj, to jsou oni, pro mě docela pecka, líbí se mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 jj, to jsou oni, pro mě docela pecka, líbí se mi jj, ty jsou mazcovní...psal jsem víš, že 470 jůro za kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 a tyhle se ti nelíbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 a tyhle se ti nelíbí? nejsou zlý...jen takový obyčejný...víš jak to myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 to je přeci jedno, který se líbí mě těžko soudit takhle podle obrázku, na autě pak vypadaj uplně jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 nejsou zlý...jen takový obyčejný...víš jak to myslím... v jednoduchosti je krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Taky zajímavá kola. (i auto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 kola dobrý, zbytek je děsnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Mě se ta Q6 NELIBÍ VŮBEC...TAKOVEJ ŠÍLENEJ TANK NA KOLECH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.