Publikováno Prosinec 28, 200816 r Ako sa montuje - iba lepenim? PROSIM poradte, kde sa da kupit - podla moznosti za rozumnu cenu.
Leden 30, 200916 r Autor Naozaj? ? Raz som niekde videl, ze niekto predaval tieto plaketky z RS este predface...
Leden 31, 200916 r Naozaj? ? Raz som niekde videl, ze niekto predaval tieto plaketky z RS este predface... spytaj sa normalne v skoda servise..povec ze sa ti to odlupilo a nekde si to vytratil..podla mna sa to kupit da
Leden 31, 200916 r Autor dobry napad Len asi mi na to neskocia v nasom servise - tam vedia, ze mam len Dynamic...
Leden 31, 200916 r a co takto zajst do ineho servisu? alebo sa spytat ze to potrebujes pre kamarata ....verim ze neco vymyslis a dockas sa odpovede skor...neviem ci to uz v ETKE je..tej co maju ludia na fore
Únor 1, 200916 r Zkusil bych nějaké vrakoviště a z nějakého volantu ze zbořené RS to vydloubnout......Když totiž vystřelí airbag,tak je po té i volant nepoužitelný(zkroutí se).....tak na vrakovištích se musí něco určitě válet.
Únor 2, 200916 r Jojo, tohle se jako nahradni dil neprodava....obcas se to objevi tady v bazaru, ale to spis jen vyjimecne. Jak pise karlos, zkusit vrakoviste nebo www.aukro.cz
Únor 2, 200916 r Jsem ti to říkal,měl jsem to ověřeno ,sháněl jsem to taky pro kámoše co má 3ramínko kožený,ale bohužel.....opravdu jen ten vrakáč.
Květen 28, 200916 r Ako sa montuje - iba lepenim?PROSIM poradte, kde sa da kupit - podla moznosti za rozumnu cenu. Na Aukru jsem tento znak RS na volant nedávno viděl - někdo jich tam hromadu prodával.
Červen 2, 200916 r Díval jsem se na Aukro a opravdu už tam nejsou - zřejmě je ten prodejce již vyprodal, ale snad se tam zase objeví. Musíš to hlídat, kdybych náhodou někde na tuto plaketku narazil dám vědět. . . . .:-))
Červen 2, 200916 r OK. Naaahodou nevies meno predajcu? Tak to bohužel nevím - jen jsem si všimnul, že to tam někdo prodával, ale blíže jsem to neskoumal. Měl tam vloženou fotku a na hromádce leželo několik těchto plaketek do RS volantu. Už ani nevím jakou tam měl cenu..:-((.
Červen 2, 200916 r Autor ved snad to nebude nejaky drahy extrem. Len nechcem mat tu dieru vo volante... Malo to uz aj tento napis "VRS", alebo len "V" ako u predfl?
Červen 2, 200916 r asi tak. Lebo ked k tomu priratam prepocet na € a este postovne Za 300,- to určitě nebylo - já myslím že to prodával kolem 100,- Kč, ale nevím to na 100%.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.