Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
Vloženo
Naozaj? :( ? Raz som niekde videl, ze niekto predaval tieto plaketky z RS este predface...

spytaj sa normalne v skoda servise..povec ze sa ti to odlupilo a nekde si to vytratil..podla mna sa to kupit da :)

Vloženo

Zkusil bych nějaké vrakoviště a z nějakého volantu ze zbořené RS to vydloubnout......Když totiž vystřelí airbag,tak je po té i volant nepoužitelný(zkroutí se).....tak na vrakovištích se musí něco určitě válet.

Vloženo

Jojo, tohle se jako nahradni dil neprodava....obcas se to objevi tady v bazaru, ale to spis jen vyjimecne. Jak pise karlos, zkusit vrakoviste nebo www.aukro.cz

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Díval jsem se na Aukro a opravdu už tam nejsou - zřejmě je ten prodejce již vyprodal, ale snad se tam zase objeví. Musíš to hlídat, kdybych náhodou někde na tuto plaketku narazil dám vědět. . . . .:-))

Vloženo
OK. Naaahodou nevies meno predajcu?

Tak to bohužel nevím - jen jsem si všimnul, že to tam někdo prodával, ale blíže jsem to neskoumal.

Měl tam vloženou fotku a na hromádce leželo několik těchto plaketek do RS volantu.

Už ani nevím jakou tam měl cenu..:-((.

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...