Publikováno Prosinec 29, 200816 r Zdravým pravděpodobně my zdechl termostat...když už se ohreje na ňákou teplotu tak nesmím brzdit dlouho motorem --teplota klesá........ stejny to je když zapnu topeni tak začne klesat ručička teploty,předpokládám termostat ale zajimá mě kde je na motoru za,obrázek bych byl vděčnej....... ješte sem se po něm nekoukal. doufám že to je samostatnej díl,mam takové tušení že to bude součastí nákýho drahýho komponentu s přírubama na hadice nedejbože...foto by bodlo diky za odpovědi + dodatek tudle neplechu my to začlo dělat po vymeně čidla teploty chladící kapaliny a ješte se to poradně neodvzdušnilo po dolití chladící nekamenovat za pravopis Upraveno Prosinec 29, 200816 r od Roman Fabian
Prosinec 30, 200816 r je pod sáním, špatně vidět a je umístěn v černé trubce, která vychází vpravo od alternátoru, na obrázku vidíš černou trubku asi v jedné třetině oranžové měrky oleje, tak tam je schován termostat
Prosinec 30, 200816 r Na volnoběh a pomalou jízdou po městě neohřeješ,zkontroluj hadice k chladiči,pokud budou ledový při třeba cca 70°C ,tak termostat je OK,určitě je potřeba udělat toto,viz můj příspěvek http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=58507&hl=
Leden 1, 200916 r Ahoj mě to přesně dělalo taky vyměn termostat a máš klid ,je schovanej za altíkem .... termostat.pdf
Leden 7, 200916 r Autor diky všem za odpovedi,problem vyřešen topí jak blazen a ohrato na provozku ani ne na 7 km.....termostat sem zadupal do zemně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.