Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Opět Vás zdravím pánové,

máte někdo zkušenosti s tím, kolik stojí nové okýnko u OII. Ptám se kvůli zaslepení zámku. U FI, kdyz mi vylámali zámek (u 2 měsíce starého auta) a řekli mi cenu opravy nebyl jsem potěšen. Když jsem zjistil kolik stojí nové okýnko, neváhal jsem a nechal jsem si ten zámek zaslepit (dokonce při druhém zaslepení už tam zvádli dát i ten kovový bastl - ale to už v jiném servisu). Stejný plán mám i u OII, ale nerad bych pak zjistil, že okýnko stojí nějakou nehoráznou sumu.

Vím že zaslepení zámk,u není všemocné a můžou z toho být i problémy, ale zatím mi do auta lezli vždy přes zámek a taky se mi to víc líbí bez zámku.

Díky za info.

Vloženo

Daj si tam zaslepku ;):) Ked tam nechas zamok tak ti ho znici a ked ho neotvori tak potom ti rozbije OKNO. A ty budes riesit minimalne 2 problemy :) :) :) :) 1. NOVY ZAMOK.2.NOVE SKLO DO DVERI. Popripade lakovanie+gitovanie dveri. :) :) :) :) :)

Vloženo (editace)

Tak strach o to, že by ten zámek neotevřel ani tak nemám ;) Když to řeknu hodně nadneseně, tak bych jim radši nabídnul tu lenvější cestu. Proto zjišťuju, jestli i u OII okýnko ta levnější cesta.

Editováno: , autor: Jíňa
Vloženo

No pánové, to že na to nikdo nepůjde se šroubovákem, když neuvidí zámek, je myšlenka zcestná. Z vlastní zkušenosti vím, že šroubovákem zkusili i tu zálepku... Třeba né každý (a o to mi přesně jde), ale už jsem měl na své FI vydloubanou tu plastovou záslepku také. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že mi tam v servisu nedali tem kovový bastl, který má zamezit tomu, aby to šlo potom otevřít pouze prstem. Samozřejmně jsem je o to výslovně žádal, na faktuře to také bylo... :(

Vloženo
No pánové, to že na to nikdo nepůjde se šroubovákem, když neuvidí zámek, je myšlenka zcestná. Z vlastní zkušenosti vím, že šroubovákem zkusili i tu zálepku... Třeba né každý (a o to mi přesně jde), ale už jsem měl na své FI vydloubanou tu plastovou záslepku také. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že mi tam v servisu nedali tem kovový bastl, který má zamezit tomu, aby to šlo potom otevřít pouze prstem. Samozřejmně jsem je o to výslovně žádal, na faktuře to také bylo... :(

TREBA TAM DAT KOVOVY DRZIAK ZASLEPKY!!!!! NIE PLASTOVY!!!! ;) ;) :) :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...