Přejít na obsah

Jíňa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Jíňa

  • Narozeniny 18.12.1980

Oznámení Jíňa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky jsem dneska při návštěvě servisu požádal servismana, ať se mi laskavě koukne na to, proč mi nefunguje kontrola hladiny vody v ostřiku. Když se vrátil s otázkou "Vám to někdy fungovalo?" (ano, poprvé po 8 měsících mi došla voda v ostříku) a ja na to "Ne!?", zlomil se v pase a po uklidnění mi vysvětlil, že to v autě vůbec nemám (OIIFL 12/08 Elegance). Chvíli jsem na ně čuměl, co je to za debilní srandu... Předchozí Fabka, také v eleganci to měla, tak proč by to němělo být v autě, které bylo o 200tis. dražší. Jako mimořídná výbava určitě v konfigurátoru nebyla, kdo by zkoumal, že nění ani ve výbavě Elegance. No udělal jsem ze sebe dost trubku, ale proti tomu, co si teďka myslím o té bandě v MB, je to hovno...
  2. Jíňa

    AutoJarov

    Rozhodně nehodlám popírat Vaše zkušenosti s Auto Jarov, ale minulý týden jsem tam byl na výměně čelního skla a vše bylo OK. Je sice fakt, že je to již 4 autorizovaný servis, který jsem zkusil a prvních x návštěv bylo vždy v pořádku...
  3. to si take myslim. absurdni mi prijde, ze dle neofiko informaci se naopak hodla zdrazovat, kdyz je takova poptavka...
  4. jj, rikal ze o dodaci lhutach pro OII do konce roku uz take vedi. nevim zda 200 chybejich mototu je moc nebo malo, ale tvaril ze, ze je to docela dost.
  5. Včera jsem byl upředávky OII s tímto motorem a sám prodejce říkal, že do výroby chybí cca 200 těchto motorů, a potvrdil mi to info o dodací lhůtě na další objednávky.
  6. Jíňa

    (Auto)fólie

    Nevíte někdo jak je to se zárukou, pokud si nechávám dělat folie jinde než v autorizovném servisu. jak jsem četl, i když okna nevyndavají, tak sundávají tapec apod. Mám jenom obavu, aby kvůli tomu někdo nedělal dusno v případě nějakých reklamací, které s tím nemusí přímo souviset.
  7. Taky jsem netvrdil, že se to má týkat již objednaných aut. týká se to aut, které budou objednávané. Ale možné je všechno. Já měl auto za 14 dní, ani ne. Jak jsem koupil, tak prodávám.
  8. Doneslo se to ke mě obecně o OC. Jinak třeba na Fabii objednanou dneska je dodací lhůta v červenci. Pokusím se zjistit víc a přesněji. Údajně už ŠA řeší, jak z toho ven, protože asi je jim moc dobře jasný, že by byli sami proti sobě, nicméně oběžník už běhá, takže dokud nepřijdou jak na to, měla by platit tato informace.
  9. Tak podle mych informaci dneska Skodovka vydala obeznik, ze dodaci lhuta pro Okty je nejdrive koncem roku. Udajne z kapacitnich duvodu.
  10. Mas to vyplnene. Vysledky by me take zajimaly.
  11. Foto dodám, ale až v průběhu týdne. Dneska jsem to vyzvedával už téměř za tmy. Koncovka byla cca za 1600,- Kč, práce za 1560,- Kč.
  12. Po tom, co jsem na FL hodil NightBreakery do potkavaček, začali mi lézt na nervy žárovky v obrysovkách. Tím jak mají potkávačky a obrysovky na FL "oddělené světelné plochy" tak to vypadá trochu debilně, ten rozdíl barvy (klasická obrysovka vs NB v potkávačkách). Ten rozdíl barev je víc než znatelný. Nemáte někdo tip na žárovky do obrysovek, které svítí víc do běla? Vyloženě modré obludky bych nerad, ale ty žluté nejsou nic moc.
  13. Tak koncovka je už nainstalována. Instalaci jsem nechal na autorizovaném servisu. Koncovka FDC610001 byla navařena. Co se demontáže jiných dílů týče, servisman tvrdil, že "sundávali výfuk". Cena montáže byla téměř stejná jako cena koncovky (údajně 2,5 hodiny práce). Jinak vypadá moc dobře.
  14. Co se zlevňování týče, pátral jsem koncem roku a oveřoval informaci o tom "že by škodovka měla zlevňovat začátkem roku 2009". Dle zjištěných informací, se tedy rozhodně žádné další zlevňování nechystá (alespoň tedy strovnatelné slevy s již proběhlými). Dle slov zasvěcených: "žádné další slevy plánu nejsou, Škodovka si bude ještě nějakou chvíli lízat rány z již zavedených slev". Jak jsem koupil, tak prodávám.
  15. Moc pekny mazlik, at dobre a dlouho slouzi.
×
×
  • Vytvořit nový...