mira Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 http://www.youtube.com/watch?v=38TFetQAe2o...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Tak hračka je to dobrá, ale co by mě vadilo, že to jde tak lehce do smyku (sice tady tomu napomáhá, že je mokrá silnice, ale myslím, že i na suché to půjde lehce do toho smyku)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 No jestli si poslouchal co rika, tak tu zatacku na mokru ve smyku dava ve 100mph Takze to nebude tak hrozne a toho ze pujde nejak moc do smyku bych se urcite nebal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Aha tak to jo, to jsem nějak nepostřehl, že tam říká o 100 mph (z videa to nevypadá, že jede tak rychle) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 hadraplán : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 přesně, ten hadraplán mě napadl hned. ALe jinak...bombaaaa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 no mne sa to zda nejako moc nestabilne, radsej by som bral toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 KTM X-Bow http://cz.youtube.com/watch?v=iOOBva7Ih1o&...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 to domino666 a andrej.n1: to už je jiný kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.