vrs11 Vloženo 31. Prosinec 2008 Vloženo 31. Prosinec 2008 Tak jo hoši, tiež želám všetko najlepšie do nového roku! A nech vás Vaše Škodule poslúchajú Citovat
Palo Vloženo 31. Prosinec 2008 Vloženo 31. Prosinec 2008 Taky přejeme,všici jistě víte co Pomóóóc volejte grýnšpíz (green peace), velryby utíkají z vany :smich: Tedy jen cosbál, ta ona paní nééé, to bych si nedovolil Citovat
paulmack Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 Všechno nejjjj do toho Nového roku! Hlavně bez nehod a ve zdraví!!! Citovat
IvanaII Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 (editace) Pomóóóc volejte grýnšpíz (green peace), velryby utíkají z vany :smich: Tedy jen cosbál, ta ona paní nééé, to bych si nedovolil o´ to teda děkuji Editováno: 1. leden 2009, autor: IvanaII Citovat
Palo Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 (editace) ještě že tak, od černocha to snesu, ale od tebe bych přes hubu nechtěl Editováno: 1. leden 2009, autor: Palo Citovat
combi66 Vloženo 1. leden 2009 Vloženo 1. leden 2009 (editace) Taky vám všem přeji do nového roku 2009 hodně zdraví a hodně kilometrů bez nehod. combi66. Editováno: 1. leden 2009, autor: combi66 Citovat
vittorio Vloženo 2. leden 2009 Vloženo 2. leden 2009 pro ty kdo ho nedostali do emailu nebo nejsou v OC tak za me a cele OC Citovat
Palo Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 Jakmile je někdo jednou opožděn, tak s tím už nikdy nic nezmůžeš Citovat
P2M Vloženo 5. leden 2009 Vloženo 5. leden 2009 Tak já teda přeju šťastnej a veselej 2010, aby ti to Palo nedělalo neplechu s tim opožděním Všem to nej do tohodle roku samo Citovat
pentadius Vloženo 5. leden 2009 Vloženo 5. leden 2009 Pánové, asi jsem taky opožděn ale bo nemám net doma a nebyl jsem od Té doby v práci takže: - každýmu z Vás přeji hodnou holku, manželku, tchýni - ať platíte co nejméně často 30-ti korunové poplatky v ÚNZ (to jako buďte zdraví) - ať vyhrajete ve Sportce (pokud teda sázíte) - ať Vás práce baví - ať se v práci moc nezlobíte - ať Vám dělají radost vaše děti - ať starostí je spíše méně než více - ať Vaše auto nejen dobře brzdí, ale i jako šíp letí To a mnohem víc přeji každému z fóra PENTADIUS s vosičkou a Romankou Více už najdete jen na: Pomáháme Vám a chraníme Vás -----> www.vesmirni-lide.cz Citovat
Palo Vloženo 5. leden 2009 Vloženo 5. leden 2009 Holku,manželku, děti?????? Nééééééééééééééééé :smich: Musel jsem to udělat takto, jinak by to nevyznělo Tak se vy zasahující A/M hned nečilte Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.