Červen 30, 200916 r Vitorio no a..? Mám ho, mám, zatím nikomu nevadí, tak co Možná jsem asi nepobuřoval tolik abych byl všude vidět a nehodil si full hd fotku do podpisu jako snížek.. A víte co, jen si rejpejte..
Červenec 1, 200916 r ja bejt dadackem tak se spis podivam na pravidla podpisu, mohlo by se ti stat ze ti z nej nic nezustane no vzhledem k tomu, že tam nemá nijakej odkaz tak mu zůstane, tady délka nevadí , zřejmě to nebude placená reklama Upraveno Červenec 1, 200916 r od Jar_da
Červenec 1, 200916 r čau Dádo...najviac sa mi páči toto Jeli jste někdy v HTP co je jak TDI.. néééé ? tak se svezte v mojí Fábuli.. :smich:
Červenec 30, 200916 r Autor Jero: ani se neptej.. si beztak hrdej Fabiatik, ... Jero a fábka - no nevím ale nejsi zase až tak poctivej čtenář
Červenec 30, 200916 r Jero a fábka - no nevím ale nejsi zase až tak poctivej čtenář To není, páč jinak by věděl, kdy se UPuje v bazaru a nemal by varování
Červenec 30, 200916 r Autor On je z té kukuřice ještě nějakej zmatenej Ale bejvá v TOP 20 většinou první tak se mu tady teď líbí, že . Asi mu to párkrát překazíme a tady k tomu není moc potřeba
Leden 25, 201015 r O tohle se sváma nemužu nepodělit a nevim kde jinde než tady! Toto jsou žhaviče (zbytky ) co dnes brácha vytahl z auta ( OI kombi 4x4 1.9 PD) Divím se že mu ten motor ještě funguje
Leden 28, 201015 r Ahoj vsem schanim obrazek kde by byl videt rez bokem Octavie II nebo II face. Nevite nekdo o necem takovem?? Diky moc vsem :-) viz priklad u Fusionu...
Duben 6, 201015 r Tady to nějak umřelo ty kráso, tak tady to je totálně v prdeli, no jo no, jakej pán takovej krám
Duben 8, 201015 r ale když se podíváš tak jinde hospody žijou dost rušným provozem. třeba ve Fábiích, v Supech a v lampárně, taky šlape dost
Duben 8, 201015 r Máš pravdu, ono se to vlastně dekoncetrovalo do vícero hospod, tak to jo. :smich: asi to tak nějak bude :palec2:
Duben 8, 201015 r Ale tak oživili jsme to tady, to se musí nechat, i když jsme tady jen na hostování. Jinak na ten nový vzhled, si pořád nějak nemůžu zvyknout.
Duben 9, 201015 r Když tady se v poslední době už skoro vůbec nečepuje, tak to trošku roztočíme Ahoj Všem z Brněnské přehrady OrOrO.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.