modranka Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ahojte,chcem sa opytat ci predne reproduktory z O1RS hraju lepsie ako v O1?Ma s tym niekto skusenost? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No,ja myslim ze to je blbost,pretoze su rovnake . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No,ja myslim ze to je blbost,pretoze su rovnake . No tak co jsem viděl já, tak stejný nebyly, na mřížkách bylo napsáno Škoda sound a podle vzhledu to jsou český TVM repro a oproti sériovejm jsou podstatně lepší konstrukce. Hrajou skoro stejně jen maj větší zatížitelnost, resp. stejně v sériovém nastrojení dveří, pokud by se vytlumily, tak by 100% hrály podstatně lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 RS hra podstatne lepsie. Hudba je v nej pre obycajneho cloveka dostacujuca. Urcite hra lepsie ako seria.... Nie je to nejaky priepastny rozdiel, ale je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 RS hra podstatne lepsie. Hudba je v nej pre obycajneho cloveka dostacujuca. Urcite hra lepsie ako seria.... Nie je to nejaky priepastny rozdiel, ale je... To nemyslíš vážně že ne, beru to jako srandu. Basy to nemá žádný, ale vůbec, vejšky jsou víc výrazné, než u obyč repro, poněvadž nejspíš ty repro v ORS maj nižší citlivost, ale výškové repro jsou totožné. Já nevím, když se to dá víc nahlas tak mě z toho akorát bolí hlava. Sedni si do obyč GIV, to hraje tak normálně, všichni víme proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.