Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám už delší čas možnost si dovést ze slovenska Jawu 555 "pionýra", motorka je už asi 15 let bez techničáku a proto mám dotaz, jak ji u nás přihlásit třeba jako veterána a jak ji prokázat při případné kontrole policajtů nebo celníků během převozu vzhledem k neexistenci techničáku.

Vloženo

clovede toto je realnej problem a nevim

ale kdyz jsem videl v tv ty s nosem nahoru co rikaji ze ted jsem koupil auto / veterana / za miliony,miliony me bude stat aby o auto jezdilo ale nejhorsi pro ne bylo ze musi platit nejakou / i kdyz desnou / dan,at jdou oni nekam

i kdyz podle co nezmam tak se nejakymu placeni pri prihlaseni nevyhnes

Vloženo

Pokud nemá auto nebo motorka techničák, tak to prostě nepřihlásíš. Tedy to je problém u nás, na slovensku to možná bude jinak. Jinak když se třeba ztratí techničák, tak ti vystaví duplikát, to není problém, ale aby ho mohli vystavit, musí být auto v registru vozidel. Takže ti nezbyde nic jiného, než koupit na samotné doklady a udělat přestavbu, což je docela problematické. Jinak pokud se vozidlo u nás přihlašuje jako veterán, ekologická daň se neplatí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...