Dundee Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 Mám už delší čas možnost si dovést ze slovenska Jawu 555 "pionýra", motorka je už asi 15 let bez techničáku a proto mám dotaz, jak ji u nás přihlásit třeba jako veterána a jak ji prokázat při případné kontrole policajtů nebo celníků během převozu vzhledem k neexistenci techničáku. Citovat
zdsamct Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 clovede toto je realnej problem a nevim ale kdyz jsem videl v tv ty s nosem nahoru co rikaji ze ted jsem koupil auto / veterana / za miliony,miliony me bude stat aby o auto jezdilo ale nejhorsi pro ne bylo ze musi platit nejakou / i kdyz desnou / dan,at jdou oni nekam i kdyz podle co nezmam tak se nejakymu placeni pri prihlaseni nevyhnes Citovat
Dundee Vloženo 4. leden 2009 Autor Vloženo 4. leden 2009 S poplatky počítám, jde mi o to jak na přihlašování, když vozidlo bylo před lety papírové zrušeno a neexistuje už techničák Citovat
KaJe Vloženo 5. leden 2009 Vloženo 5. leden 2009 Pokud nemá auto nebo motorka techničák, tak to prostě nepřihlásíš. Tedy to je problém u nás, na slovensku to možná bude jinak. Jinak když se třeba ztratí techničák, tak ti vystaví duplikát, to není problém, ale aby ho mohli vystavit, musí být auto v registru vozidel. Takže ti nezbyde nic jiného, než koupit na samotné doklady a udělat přestavbu, což je docela problematické. Jinak pokud se vozidlo u nás přihlašuje jako veterán, ekologická daň se neplatí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.