Petrik85 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Ahoj. Mam problem. Uz dvakrat mi zamrzl kryt vicka nadrze. Mam otvirani vedle sedadla ridice a at taham jak taham, nic se nedeje. Musel jsem vzit fen a ten kryt na boku auta prohrat. Pak to jde teprve otevrit. Nestalo se vam to nekomu? Zajimalo by me jak tomu predejit. Garaz nemam, parkuju na ulici. Diky moc, Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 stalo sa mi to po tom ako som umyval auto. vecer po prejdeni asi 5km idem natankovat a ejha neda sa otvorit. tak som sadol do auta presiel dalsich 20 km a na dalsej pumpe uz bolo rozmrznute. musis si to vsetko do sucha poutierat potom ti tam nebude mat co zamrznut, popripade to tesnenie co tam je natriet niecim co sa pouziva napr. na tesnenie dveri aby neprimrzali. neviem co sa na to pouziva nikdy som to nepotreboval. ale skus nieco najst na nete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 mne sa to už tiež pár krát stalo ale v pohode niečo som tam dal ako napríklad kreditku a v pohode to išlo otvoriť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Už se to tu řešilo.Namaž tu gumu třeba indulonou a mělo by být po starostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 (editace) Taky jsem v sobotu lítal na půmpě kolem auta a zkoušel otevřít, pak jsem se lehce do toho víčka opřel, spíš jsem na něj zatlačil, protože jsem si myslel že jsem ho naposledy špatně zavřel a pomohlo to. Editováno: 5. leden 2009, autor: Paul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 namazat a nebo nastříkat konkorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 staci jemne buchnut pastou do veka a tiahlo este raz potiahnut a je to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfig Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Ja strikam pred zimou vsechno co muze takhle zamrzat silikonovym olejem a nemam problem, ani jedy primrzly dvere... ani tohle.. stoji to par korun a fakt se to vyplati... otec jeden rok setril, nastrikal jenom predni dvere a ty jsme pak v poho otevreli a do zadu jsem lezl pres predek, od te doby nikdy vice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Na silu by som nič zamrznute neodtrhal mohlo by to neskôr mrziet hlavne plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.