andrew25 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ake by ste mi odporucili dialkove ovladanie na OI central je tam namontovany original popripade moze byt dialkove aj s alarmom ... dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ja mam magicar uz pres 2 roky a jsem spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 (editace) Zalezi kolko chces do toho investovat od 1000.-sk od najjednoduchsieho alarmu s D.O. V Zamkoch je dobry autoelektrikar TONINSKY tusim sa vola. Treba sa ho opytat a robi aj montaze. Editováno: 6. leden 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 viac menej chcem len cisto dialkove ovladanie ale moze byt dialkove s alarmom myslim ze namiesto toho alarmu zvolim tajny vypinac ... cakam na rady skusenosti popripade nejaky link a ten co si ho spomenul v NZ kde ma obchod ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Kolko chces do toho investovat??? napis od 1000.-sk do 10 000sk.- Podla toho su aj funkcie. alarm,start auta na dialku.Kontrola auta na dialku. atd, Najdem cislo na toho TONINSKY a poslem ti ho. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 staci mi teda dialkove ovladanie cena max. 2000.-sk nic od toho necakam len aby otvorilo a zatvorilo klasika bliknu smerovky ... nechcem do toho vrazat vela penazi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 staci mi teda dialkove ovladanie cena max. 2000.-sk nic od toho necakam len aby otvorilo a zatvorilo klasika bliknu smerovky ... nechcem do toho vrazat vela penazi ... Tak na tu cenu sa dostanes. AUTOalarm na d.o. ktory ovlada aj central. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ok to viem ale co by si mi resp. co by ste mi poradili ... ktory aky atd. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ok to viem ale co by si mi resp. co by ste mi poradili ... ktory aky atd. ... Do 2000.- Sk to neries je to jedno. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 takze je to uplne jedno no nic od toho necakam len ako som pisal ... otvorene - zatvorene !!! a ak by si mi mal poradit nejaky kvalitny co by si mi odporucil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 takze je to uplne jedno no nic od toho necakam len ako som pisal ... otvorene - zatvorene !!! a ak by si mi mal poradit nejaky kvalitny co by si mi odporucil ... Zajtra mi napis sukromnu spravu. Poslem ti cislo na toho manika z N.Z. a on ti poradi!!! Teraz to cislo neviem najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.