bublinkab Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 mam octavii elegance zakoupenou v Irsku a at delam, co delam nikde na pristrojove desce se mi nezobrazuje zapnuti prednich mlhovek, pouze az pri zapnuti zadnich se rozsviti kontrolka pro zadni mlhovky. chci se ujistit, ze ta kontrolka existuje, nez se ztrapnim v irskem skoda servisu. v manualu sice je, ale s hvezdickou, ktera uz nikde nema dalsi vysvetleni. taky se mi pri nastartovani rozsviti oranzova kontrolka pro poruchu svetel (zarovecka s vykricnikem pod otackomerem). vsechny svetla funguji, ale kontrolka nekdy zhasne az po opakovanem zapnuti dalkovych svetel nebo nekdy nezhasne vubec. jelikoz jsem v Irsku, kde i v servisu nevi, co delaji, chtela bych nejake rady, nez se na skodovku obratim. poradi mi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pokud mlhovky máš a svítí obě,tak je zrada v led v budíkách,pochybuju o tom že ti jí někdo vymění,budou ti cpát budík,jestli ne celej štít! a na vypínači světel se ti rozsvítí? pokud se ti rozsvěci po zapnutí zapalování kontrolka se žárovkou,znamená to že ti někde jedna žárovka nesvítí! doporučuji načíst vagem a oni ti řeknou co s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ... Octavia II nemá kontrolku predných hmloviek na prístrojovke, rozsvieti sa iba ikona na vypínači. Facelift model už kontrolku na prístrojovke má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 teď jsem to chtěl napsat Dýmy ale koukám, ale byl jsi rychlejší! každopádně mi to přijde na pikaču, že ty přední mlhovky nesvítí na přístrojovém štítu... no, ale co naděláme... že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Asi mysleli, že přední vidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.