Přejít na obsah

predni mlhovky - nesvítí kontrolka

bublinkab

Doporučené příspěvky

mam octavii elegance zakoupenou v Irsku a at delam, co delam nikde na pristrojove desce se mi nezobrazuje zapnuti prednich mlhovek, pouze az pri zapnuti zadnich se rozsviti kontrolka pro zadni mlhovky. chci se ujistit, ze ta kontrolka existuje, nez se ztrapnim v irskem skoda servisu. v manualu sice je, ale s hvezdickou, ktera uz nikde nema dalsi vysvetleni. taky se mi pri nastartovani rozsviti oranzova kontrolka pro poruchu svetel (zarovecka s vykricnikem pod otackomerem). vsechny svetla funguji, ale kontrolka nekdy zhasne az po opakovanem zapnuti dalkovych svetel nebo nekdy nezhasne vubec. jelikoz jsem v Irsku, kde i v servisu nevi, co delaji, chtela bych nejake rady, nez se na skodovku obratim. poradi mi nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud mlhovky máš a svítí obě,tak je zrada v led v budíkách,pochybuju o tom že ti jí někdo vymění,budou ti cpát budík,jestli ne celej štít!

a na vypínači světel se ti rozsvítí?

pokud se ti rozsvěci po zapnutí zapalování kontrolka se žárovkou,znamená to že ti někde jedna žárovka nesvítí!

doporučuji načíst vagem a oni ti řeknou co s tím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...