ZdenyRS Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zdar lidi. Koupil jsem Octavii RS 1,8T rok 2001. Přemýšlím o koupi tohoto Blow off ventilu: http://hpp.devel.daryl.cz/product/603-sekv...v-ssq--verze-ii Je to replika HKS. Chtěl bych se zeptat jestli to na tento motor půjde a nebude to dělat neplechu v řídící jednotce. Poradte mi abych nekoupil blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak tento BOV je fakt to nejlepší co dát na 1,8T, taky ho chci koupit ale kupuju tu verzi III ta je přímo napasovaná a odskoušená na 1,8T motory, neháže to chyby jako ty ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 tak tento BOV je fakt to nejlepší co dát na 1,8T, taky ho chci koupit ale kupuju tu verzi III ta je přímo napasovaná a odskoušená na 1,8T motory, neháže to chyby jako ty ostatní o BOV je tady toho hodně zkus primo na forum RS ma ho na aute Luka ma tam aji videjko http://www.rs-club.cz/forum/viewtopic.php?...b&start=240 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jojo,mám ho v autě.. akorát já kupoval starší a občas neodfoukne a je pomalej.. když rychle řadíš,tak ani nestihne odfouknout.. rozebral jsem ho,namazal,ale žádná změna.. nevím jestli by se nedal sehnat lepší za ty peníze.. ale zase je pravda že zvuk má pěknej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenyRS Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jojo,mám ho v autě.. akorát já kupoval starší a občas neodfoukne a je pomalej.. když rychle řadíš,tak ani nestihne odfouknout..rozebral jsem ho,namazal,ale žádná změna.. nevím jestli by se nedal sehnat lepší za ty peníze.. ale zase je pravda že zvuk má pěknej.. Super zvuk...přesně takhle to chci taky...Jak je to s instalací toho ventilu? nemáš nějakej návod k instalaci popř. nějaký fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 no,já jsem to dělal na rychlo a ne doma,takže jsem ani neměl pořádný nářadí ( ještě jsem to ani nepředělal- stydím se.. lol ) - na obrázku vidíš,jak to mám v autě.. zelená je sériová hadice která vede do sériovýho blow-offu,tu jsem akorát natočil.. - červeně je vyznačená podtlaková hadička která ho ovládá a tu musíš dát delší - ve žlutém kolečku je potřeba něčím zaslepit sání - modře je vyznačeno místo,kde z kastle kouká kus 6mm závitu a na něj jsem si udělal držáček sháním teď hadice nějaký vkusnější a který budou vypadat normálně.. dalo by se to udělat i z tý origo,ale já si sériový věci nechávám a nechci je kurvit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenyRS Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dík za foto...tak nějak jsem si to představoval...a tenhle ventil se nemusí nějak nastavovat? Jsem někde četl že tam borci něco štelovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Má nastavování,ale přijde mi že je tam pro srandu lol ať to úplně povolím nebo utáhnu,tak žádná změna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenyRS Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 takže když na to nebudu sahat tak se nic nestane jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsos33 Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 ja tam mam uplne jinej BOW a v pohode!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.