Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidi. Koupil jsem Octavii RS 1,8T rok 2001. Přemýšlím o koupi tohoto Blow off ventilu: http://hpp.devel.daryl.cz/product/603-sekv...v-ssq--verze-ii Je to replika HKS. Chtěl bych se zeptat jestli to na tento motor půjde a nebude to dělat neplechu v řídící jednotce. Poradte mi abych nekoupil blbě.

tak tento BOV je fakt to nejlepší co dát na 1,8T, taky ho chci koupit ale kupuju tu verzi III ta je přímo napasovaná a odskoušená na 1,8T motory, neháže to chyby jako ty ostatní

tak tento BOV je fakt to nejlepší co dát na 1,8T, taky ho chci koupit ale kupuju tu verzi III ta je přímo napasovaná a odskoušená na 1,8T motory, neháže to chyby jako ty ostatní

o BOV je tady toho hodně zkus primo na forum RS ma ho na aute Luka ma tam aji videjko http://www.rs-club.cz/forum/viewtopic.php?...b&start=240

jojo,mám ho v autě.. akorát já kupoval starší a občas neodfoukne a je pomalej.. když rychle řadíš,tak ani nestihne odfouknout..

rozebral jsem ho,namazal,ale žádná změna.. nevím jestli by se nedal sehnat lepší za ty peníze.. ale zase je pravda že zvuk má pěknej..

• Autor
jojo,mám ho v autě.. akorát já kupoval starší a občas neodfoukne a je pomalej.. když rychle řadíš,tak ani nestihne odfouknout..

rozebral jsem ho,namazal,ale žádná změna.. nevím jestli by se nedal sehnat lepší za ty peníze.. ale zase je pravda že zvuk má pěknej..

Super zvuk...přesně takhle to chci taky...Jak je to s instalací toho ventilu? nemáš nějakej návod k instalaci popř. nějaký fotky?

no,já jsem to dělal na rychlo a ne doma,takže jsem ani neměl pořádný nářadí ( ještě jsem to ani nepředělal- stydím se.. lol lol )

3649024~motorrs.jpg

- na obrázku vidíš,jak to mám v autě.. zelená je sériová hadice která vede do sériovýho blow-offu,tu jsem akorát natočil..

- červeně je vyznačená podtlaková hadička která ho ovládá a tu musíš dát delší

- ve žlutém kolečku je potřeba něčím zaslepit sání

- modře je vyznačeno místo,kde z kastle kouká kus 6mm závitu a na něj jsem si udělal držáček

sháním teď hadice nějaký vkusnější a který budou vypadat normálně.. dalo by se to udělat i z tý origo,ale já si sériový věci nechávám a nechci je kurvit.. ;)

• Autor

Dík za foto...tak nějak jsem si to představoval...a tenhle ventil se nemusí nějak nastavovat? Jsem někde četl že tam borci něco štelovali.

Má nastavování,ale přijde mi že je tam pro srandu lol lol lol ať to úplně povolím nebo utáhnu,tak žádná změna..

• Autor

takže když na to nebudu sahat tak se nic nestane jo? :smich:

ja tam mam uplne jinej BOW a v pohode!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.