Publikováno Leden 8, 200916 r Ahojky, měnili jsme řídící jednotku ve dveřích řidiče a teď nekomunikují ostatní dveře na dálkový a nejde ovládání oken z panelu od řidiče. Poradí někdo, v čem by mohl být problém? ŘJ jednotka by měla být správná, je kupovaná podle č. motorku. Díky moc za rady.
Leden 8, 200916 r Autor jj, určitě máš pravdu, r.v. mám 98, číslo komfortky1 U4959801B a teď jsme si všimli, že poslali D, i když na faktuře je B, co jsem chtěla. ...to bude určitě ten problém...díky
Leden 9, 200916 r Mam ten samy problem, menil jsem paty dvere, mam rok 97 a ty dvere jsou z anglicky octavky rv 99, takze mam jen vymenit rj z tech starych dveri? Diky...
Leden 9, 200916 r jj už jsem na to taky přišel... v čem to tedy může být? když jsem tam měl staré dveře tak vše bylo ok, dám nový a najednou to nejde...
Leden 9, 200916 r jj už jsem na to taky přišel... v čem to tedy může být? když jsem tam měl staré dveře tak vše bylo ok, dám nový a najednou to nejde... Prehod stary(POVODNY) motorcek centr.zamykania . :) Ak nejde tak uz len Kable -zle zapojene,odhnite .
Leden 10, 200916 r prosím poradte ke´d sa mi zámok zamkne tak akoby len na polovicu a tiež sa neodomkne. Keď rozpojím kontakt na motorčeku sťahovania okna potom sa zavrie raz centrál riadne. Po odomknutí to opäť nejde, myslím jedne dvere a to spolujazdcové. čím to môže byť že sa nedajú zamknúť DO ale po rozpojení kontaktu sa zamknú a potom opäť nejdú. ďakujem za radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.