Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojky, měnili jsme řídící jednotku ve dveřích řidiče a teď nekomunikují ostatní dveře na dálkový a nejde ovládání oken z panelu od řidiče. Poradí někdo, v čem by mohl být problém? ŘJ jednotka by měla být správná, je kupovaná podle č. motorku. Díky moc za rady.

Vloženo

jj, určitě máš pravdu, r.v. mám 98, číslo komfortky1 U4959801B a teď jsme si všimli, že poslali D, i když na faktuře je B, co jsem chtěla. :angry: ...to bude určitě ten problém...díky

Vloženo
jj už jsem na to taky přišel... v čem to tedy může být? když jsem tam měl staré dveře tak vše bylo ok, dám nový a najednou to nejde...

Prehod stary(POVODNY) motorcek centr.zamykania . :) :) Ak nejde tak uz len Kable -zle zapojene,odhnite . ;):)

Vloženo

prosím poradte ke´d sa mi zámok zamkne tak akoby len na polovicu a tiež sa neodomkne. Keď rozpojím kontakt na motorčeku sťahovania okna potom sa zavrie raz centrál riadne. Po odomknutí to opäť nejde, myslím jedne dvere a to spolujazdcové. čím to môže byť že sa nedajú zamknúť DO ale po rozpojení kontaktu sa zamknú a potom opäť nejdú. ďakujem za radu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...