brunoos Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Potřebuji poradit - snad se najde někdo tady - už jsem psal i na odborne fora ohledně PDA a podobně všude jenom nějake rady a kecy, ale nijak jsem neuspěl. PDA s bluetooth MIO P560 + WM6 mobil Nokia 6233 + T-mobile paušal (ten nejlevnější) Stavaji se mi situace, kdy v terenu nutně kradkodobě potřebuji na internet - nejjednodužší je to teda přes GPRS (nebo EDGE). Když na mobilu zadam jakoukoliv stranku se na internet připoji. Chtěl bych se z PDA přes bluetotth připojit k mobilu a nasledně na internet. Stale se mi toto nedaři. Sparovani proběhne v pořádku, nevim jak ale dal. Na PDA jsem postupoval takto: 1. v nastavení "připojení" jesem zadal novy 2. vyberu že se bude jednat o bluetooth připojení 3. v seznamu zařizení vyberu přes bluetooth viditelnou moji nokii 4. chce to nějake čislo ktere ma byt vytačeno - jsem vyčet že se zadava: *99# nebo když to nejde tak *99***1# - toto ale bylo popsane pro WM2003 - na stejnych strankach tehdy psali že v dalšim nastaveni se ještě zadava specialni přikaz: +cgdcont=1,"IP","internet.t-mobile.cz" - taky pro WM2003 - w mém WM6 jsem to nikde nenašel 5. uživatelske jmeno a heslo se pry zadavat nemusí, to same platí o IP 6. dam dokončit Spustim prohližeč a po zadani stranky mi vypiše: "Could not establish network connection. Please check your connection settings" A dal se nemohu pohnout děkuji za jakoukoliv dalši radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 je ta nokia vubec schopna fungovat jako BT modem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak to netušim. si už nevzpominam, ale se mi zdá že stare PDA s WM2003 jsem už s touto nokii takto použival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.