ERESOS Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Prosím je nutne vozit rezervu v autě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 To dávali předevčírem na Nově.Zatím ano ale brzo jestli to schálí tak to nebude potřeba.Zatím se o tom jenom jedná.Snad se nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 pokud je to z fabriky bez rezervy tak myslím nic známej má Audi A2 a tam ta rezerva ani není kam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERESOS Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Prosím je nutne vozit rezervu v autě ? Dik chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 jednou jsem zkusil ten opravnej sprej na píchlý kolo, vozím ho furt mám taky ten malej kompresor a tu opravnou sadu od tý doby můžu rezervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no jo a co když ti guma praskne tak, že to už slepit nepůjde.. čekat pak někde třeba v kose na dálnici, nebo někde v nějaké prdeli světa na pomoc?? teda to ji raději v tom kufru nechám. jinak ten sprej vozím s sebou také ještě jsem ho neozkoušel, koupil jsem ho na OMW od SONAXU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 perníkář Kolikrát se to tohle za život stane? Nebo znáš někoho komu se to stalo? Když ti praskne guma tak se stejnak roštípeš. Větší pravděpodobnost je že zůstaneš viset v zimě v koloně a dojde ti benzín. Vozíš sebou děku? Nebozíš. Navíc se teď dělají pneumatiky takové konstrukce že toto ani nehrozí. Rezervní kolo je prostě přežitek. Spousta lidí by to stejnak nezvládla ani vyměnit. Od jara jestli to vyjde bude stačit ta zalepovací sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Zabiak: zrovna s tím že rezervní kolo je přežitek nesouhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 A využil jsi ho někdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 no já rezervu budu vozit pořád. v kufru mám i 2 lepící sady, ale to jenom omylem, protože sem si nevšiml že už tam jednu mám, když se si koupil tu druhou. nedávno sem se cpal u MC před Vyškovem a viděl sem jak přijelo auto a mělo prázdný obě kola na pravý straně. chlápek tam pak musel čekat než mu někdo dovezl druho rezervu. takže rezerva a ještě jedna sada na lepení není přežitek. Zabiak: já deku vozím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 pokud si nasadíš pneu se zesílenou bočnicí, tak dojezd při defektu udává např. BMW 80km, čili rezervu nepotřebuješ, ale oficiálně nevim jestli to takhle lze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 runflat je o trošku jiné ceně (cca 200-800,- na gumu), přezutí v servise bývá taky dražší jinak 80km se s tím dá jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Můj názor je takový že pokud mám v autě místo jako že mám na to určené a nic moc jiného se tam dát nedá tak ji radši budu vozit nedávno jsem píchnul dojel sem k benzince, říkám si pohoda ještě že mám rezervu vytáhnu rezervu a rezerva supervzorek na pěkným ráfku ale na boku nožem prořezaná holt když sem kupoval auto tak sem jen skontroloval jestli tam rezerva je. Musel sem zavolat bráchovi a ten mi dovezl z domů letní úplně sjetou 16" ku na elektronech co sem tam měl v létě musel sem s tím jezdit dva dny protože přes svátky měli všude zavřeno k tomu spreji na opravu jednou sem to zkoušel použít na Kia Picanto moji mati a akorat sem vypotreboval sprej a znicil kompresor stejne to nedojelo ani do pneuservisu Thomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Když tak přemýšlim tak asi nevyužil ale dostavaji mě kecy o tom že pak šetřiš i spotřebu a tím i životní prostředí Kdyby raději to životní prostředi šetřili doopravdy.Ach jo...škoda mluvit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Já jako starý ekolog se před jízdou chodím vždy vysrat, abych byl lehčí a měl menší spotřebu a emise . Ale zase v globálním hledisku se ušetří spoustu pneumatik na nevyrobené rezervy. Na autě se ti vysere taky spousta věcí a nevozíš je sebou. Když už se ti to stane tak si zavoláš. A taky místo rezervy se vejde parádní subáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas_CPU Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Já jako starý ekolog se před jízdou chodím vždy vysrat, abych byl lehčí a měl menší spotřebu a emise . Ale zase v globálním hledisku se ušetří spoustu pneumatik na nevyrobené rezervy. Na autě se ti vysere taky spousta věcí a nevozíš je sebou. Když už se ti to stane tak si zavoláš. A taky místo rezervy se vejde parádní subáč No jako vpohodě subáč se vleze ale nedokážu si představit jak píchnu někde v noci třeba ve 3 ráno a budu někoho budit aby mi zajel domů třeba 50km do garáže pro rezervu. Jaké máte zkušenosti s těma opravnejma sadama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Subíka tam mám ale mám tam i dojezdové kolo.Představa že pichnu 200km od domu v noci...to ne.To si neumim představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Já ji rači nechám v autě s tím že ji doufám nebudu potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 presne tak predstava ze pichnem niekde poriadne daleko od domu a v kufri namiesto kolesa subwofer.... to je pre mna prilis strasidelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ja bych ji tam asi take nechal.Jistota je kulomet. Clovek ji nepotrebuje veky a kdyz ji vynda,hned se neco vymele a sikla by se v aute. Je tam,zustane tam. Znama ma KIu a take tam rezervu nema - neni kde dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Martino: ale Ty to asi nějak nechápeš já tam sice subíka mám ale hned pod ním mám dojezdové kolo které slouží jako ozvučnice...blby,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Taky ji tam necham a pravidelne ji kontroluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Rezervu si určitě nechám. Dokonce zvažuji, že ji pořídím i k přívěsnému vozíku. Jezdím s ním často a dost dlouhé štreky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Martino: ale Ty to asi nějak nechápeš já tam sice subíka mám ale hned pod ním mám dojezdové kolo které slouží jako ozvučnice...blby,vid? neviem kto co nechape ale ja som nereagoval na teba zabiak spominal aky paradny subac sa vojde do miesta na rezervu takze tak. o tebe viem videl som ako to mas poriesene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jo takhle! Tak to se Ti omlouvám Martino.Já jsem právě myslel že to byla narážka na mě že tam mám subik.Tak to je fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.