Romualdo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Zdravím všechny. Žádám všechny kteří by my chtěly popmoct při hledání auta škoda octávia 1.9tdi elegance stříbrná metalíza rok výroby 2001.Byla my odcizena ze dne 5.1.-6.1.2009 v Plzni s poznávaci značka(i když je to asi bezpředmětné) 5u2 1403.Nevím jestly to pomůže ale udávám tady i VIN TMBBG41U428531431.Prosím všechny o pomoc kteří by něco věděly nebo měli nějakou informaci.Ještě jednou všem moc děkuji za pomoc nebo za jakou koli informaci. Editováno: 10. leden 2009, autor: Romualdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 kde konkrétně byla odcizena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Napiš něco jak by se dala poznat mezi jinýma autama? Třeba fotku nebo něco.Prostě maximum informaci a projed si okoli kde byla odcizená...většínou to ukradené auto stoji cca 5-10 km v okoli odcizení a čeká se jestli jsou zameteny stopy či ne.Každopádně musi to být hrozný pocit bezmoci.Byla nějak zabezpečená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 (editace) Napiš něco jak by se dala poznat mezi jinýma autama? Třeba fotku nebo něco.Prostě maximum informaci a projed si okoli kde byla odcizená...většínou to ukradené auto stoji cca 5-10 km v okoli odcizení a čeká se jestli jsou zameteny stopy či ne.Každopádně musi to být hrozný pocit bezmoci.Byla nějak zabezpečená? Přesně tak, včera jsem mluvil s policistou co dělá odcizený auta a ptal jsem se, jakto, že na stránkách Sherlogu píšou, že skoro všechna auta se našla krátce po odcizení odstavená někde na parkovišti, v okrajové části města, atd. A on potvrdil, co bylo zde napsáno: Grázlové auto ukradnou, odstavějí ho, sondujou jestli se nic neděje, aby neprozradili svoje zlodějský hnízdo v případě že v autě je nějakej vyhledávací systém atd, a potom ho případně odvezou k sobě.... (samozřejmě se to většinou netýká nějakých stařičkých ojetin) Editováno: 10. leden 2009, autor: Brumla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Naprosto přesně popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romualdo Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Přesně tak, včera jsem mluvil s policistou co dělá odcizený auta a ptal jsem se, jakto, že na stránkách Sherlogu píšou, že skoro všechna auta se našla krátce po odcizení odstavená někde na parkovišti, v okrajové části města, atd. A on potvrdil, co bylo zde napsáno: Grázlové auto ukradnou, odstavějí ho, sondujou jestli se nic neděje, aby neprozradili svoje zlodějský hnízdo v případě že v autě je nějakej vyhledávací systém atd, a potom ho případně odvezou k sobě.... (samozřejmě se to většinou netýká nějakých stařičkých ojetin) Uvádět znaky nebudu aby si je nemoh zloděj odstranit odcizen o bylo v Plzni v Kolárove ul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Uvádět znaky nebudu aby si je nemoh zloděj odstranit odcizen o bylo v Plzni v Kolárove ul. Ahoj jsem laik ale to nemáš alarm? jak se dá alarm obejit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 (editace) Ahoj jsem laik ale to nemáš alarm? jak se dá alarm obejit?? ty jednoduche alarmy jednoduse corkari to vypinaj pres notebooky... Editováno: 13. Březen 2009, autor: nohic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.