Heretic Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak zahřátá nemrzka rozpustila led v nádobce. Problém ale je, že motorky se ne a ne hnout. Doufám, že jsou stále jen zamrzlý. Asi budu muset navštívit nějaké supermarketové garáže, aby mi to celé roztálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 prohrej motorky fenem nebo horkovzdusnou pistolou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ted už se trochu oteplilo a podle mě by stačilo zajet někam do podzemních garáži...třeba IKEA v Praze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Teď jsem to trochu projel a od tepla motoru to povolilo, takže už mi to zase ostřikuje. Děkuji všem za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckyLuke Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Na zamrzlé trysky ostřikovačů používám rozmrazovač zámků - stačí trochu stříknout na trysky a hned je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 mi zamrzla letos i kapalina deklarovaná na -20°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No tak mě deklarovaná do -30°C :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.