vinos Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Nazdar všem. Mám octu kombika 2.0 benál RV 99. Malý problé. Koupil jsem octu od strýce, chlapech mainko váží a sedák je na pravé straně prosezený. Je to sedák výškově nastavitelný, c opěradle je na boku vak. Potřebuji sehnat sedák v lepším stavu, poradíte někdo kde a jak? Dík Martin možná jsem zapomněl dodat, že sedák je vyhřívaný Editováno: 11. leden 2009, autor: vinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nazdar všem. Mám octu kombika 2.0 benál RV 99. Malý problé. Koupil jsem octu od strýce, chlapech mainko váží a sedák je na pravé straně prosezený. Je to sedák výškově nastavitelný, c opěradle je na boku vak. Potřebuji sehnat sedák v lepším stavu, poradíte někdo kde a jak? Dík Martin možná jsem zapomněl dodat, že sedák je vyhřívaný A co takhle sekce bazar .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Koukni se do bazaru na šedivé sedačky bez výhřevu bez bagu beze všecho sežeš lacino. Kup si sedačku spolujezdce. A přendej sedák A tady návod: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/rozdelaniSedacky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.