Publikováno Leden 11, 200916 r Nazdar všem. Mám octu kombika 2.0 benál RV 99. Malý problé. Koupil jsem octu od strýce, chlapech mainko váží a sedák je na pravé straně prosezený. Je to sedák výškově nastavitelný, c opěradle je na boku vak. Potřebuji sehnat sedák v lepším stavu, poradíte někdo kde a jak? Dík Martin možná jsem zapomněl dodat, že sedák je vyhřívaný Upraveno Leden 11, 200916 r od vinos
Leden 11, 200916 r Nazdar všem. Mám octu kombika 2.0 benál RV 99. Malý problé. Koupil jsem octu od strýce, chlapech mainko váží a sedák je na pravé straně prosezený. Je to sedák výškově nastavitelný, c opěradle je na boku vak. Potřebuji sehnat sedák v lepším stavu, poradíte někdo kde a jak? Dík Martin možná jsem zapomněl dodat, že sedák je vyhřívaný A co takhle sekce bazar ..
Leden 11, 200916 r Koukni se do bazaru na šedivé sedačky bez výhřevu bez bagu beze všecho sežeš lacino. Kup si sedačku spolujezdce. A přendej sedák A tady návod: http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/rozdelaniSedacky.htm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.