Přejít na obsah

MPI-zelené I


Petus

Doporučené příspěvky

No pokud je to ten motor co si myslím, tak se tam dává benzin značně zředěný biopalivy (řepka,líh,různé zbytky z bioproduktů-fakt se o to nezajímám tak jen povrchově..), Tuším že podíl benzinu je snad max 20% zbytek je to bio, pro normální motor odpad..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Věř, že je.. ten bílej greenline, na kterej jsem ti poslal odkaz, jsem si osobně v tom Frankfurtu prohlížel :) .. to označení se zeleným "I" mám taky vyfocený

Greenline to samozrejme neni, dnes je verze Greenline nabizena jen v radach Fabia a Superb, Octavia bude teprve nasledovat.

Na IAA 2007 byla ta auta predstavena jako studie, proto to z dnesniho pohledu zavadejici oznaceni.

Ve skutecnosti se jedna o model Octavia FlexFuel schopny spalovat palivo E85. Zaklad je v motoru 1.6 MPi 75kW. Vuz je urcen pouze pro vyvoz do Svedska, duvodem, proc se to neprodava jinde ani v CR je prakticky krome Svedska neexistujici sit cerpacich stanic nabizejicich prave E85.

Nakonec jen dodam, ze FlexFuel je schopen jezdit jak na normalni benzin, tak na cisty E85 (85% bioetanol), stejne jako na libovolny pomer techto dvou paliv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak na normalni benzin, tak na cisty E85 (85% bioetanol), stejne jako na libovolny pomer techto dvou paliv. Vuz je urcen pouze pro vyvoz do Svedska, duvodem, proc se to neprodava jinde ani v CR je prakticky krome Svedska neexistujici sit cerpacich stanic nabizejicich prave E85.

Tak jsem s těma procentama měl skoro pravdu.. ale by mě teda zajímalo, když to tak nemáme rozšířené v ČR proč v Brně vím minimálně o 2 benzinkách co toto "palivo" nabízejí? A tankovat klidně i jen v Brně by mi stačilo.. ostatně kdy jedu víc než 800-900km abych nejel přes Brno..

Nechápu v tomto škodovku :( dají si práci a vyvnou určitě enmalé prostředky na vývoj,výrobu motoru a taky to nenabídnou páč by se to prá prostě neprodalo..

To je jak se studii Tudor, škoda..

Při systému kdy se byvrábí na sklad v čem by byl problém.. jeden řádek v ceníku navíc <_< ?

A když to jezdí i na normal benál.. fakt nechápu. Sere mě, že o rozhodnutí prodeje občas jen rozhoduje jedna křivka (podobná s jakýma se setkávám ve škole ale v reálném světě v nich nevidím užitek..)

Editováno: , autor: dadacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...